maandag 31 mei 2010

Nova en Lunã

Afgelopen weekend heb ik gewerkt aan dit mini boekje. Bij mijn buren is enkele weken geleden een meisje geboren; Lunã. Nu had de buurvrouw al wat werkjes van mij gezien en had gevraagd of ik voor de verjaardag van haar moeder, die morgen 1 juni jarig is, ook een klein boekje wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat doen, en hier is het resultaat. Het zijn lekkere frisse kleuren geworden, maar dat is ook wel het mooist bij 2 van die donkere kindertjes (Ik heb natuurlijk ook foto's van haar grote zus Nova gebruikt).
De moeder van de buurvrouw heeft mijn kort geleden geleerd hoe ik bloemetjes kan haken, en natuurlijk kon een eigen gemaakt bloemetje dan niet ontbreken, dus deze prijkt op de voorkant. Net heb ik het boekje bij de buurvrouw gebracht en zij was er helemaal blij mee en vroeg zich af of ze het wel weg wou geven......... Ik denk dat ik binnenkort wel weer een opdracht van mijn buurvrouw kan verwachten............
Nou dit was het weer voor deze keer. Nu ga ik weer een keer wat voor mezelf maken, dus ik kom snel terug met een nieuwe lay-out.
Groetjes José

3 opmerkingen:

Martine zei

Oh José wat een schattig boekje is het geworden. Ik kan mij voorstellen dat de buurvrouw het lekker zelf wil houden.
groetjes, Martine

Miranda zei

Wat een leuk boekje José! Helemaal super. Kan me voorstellen dat je buurvrouw twijfelt...

Miranda zei

Hi José, Heb jij 1 juli iets te doen?? Zin om 's middags op het eindejaarsfeest een workshop vakantieboekje scrappen te geven?? En deze evt. met mij samen voor te bereiden?
Heb geen mail adres van je dus... maar even zo. Ik ben te bereiken via MFWedekind apestaartje gmail dot com

Groet, Miranda