maandag 17 mei 2010

Zon zee strand kaart

Gisterern was Paper and Pictures open en werd er een mini work shop gegeven door Jolanda Meurs. Ik ben daar samen met mijn meiden, Monica en Fleur geweest. Ook mijn zus is meegeweest. Ik vond het helemaal leuk. Vooral de kleuren...... Het is een kaart waar je ook nog wat in kan stoppen. Ook leuk om nog een keer in een ander thema te maken.

Verder heb ik nog wat papier gekocht met kroontjes erop en nog een randpons. Verder hadden ze super leuke kleine bedeltjes binnen gekregen. Ook die kon ik niet weerstaan en moesten gekocht worden.
Ik vond het erg leuk om de meiden een keertje mee te nemen en ook zij vonden het leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes José

4 opmerkingen:

jolan zei

Hey Jose, fijn om te lezen dat je het naar het zin heb gehad.
XXX groetjes Jolanda

Miranda zei

Wat een super leuk kaartje!
En P&P is altijd leuk toch?!

Martine zei

Hoi José, wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Breng je hem nog even mee donderdag, dan kan ik hem'live' zien?! Welke randpons heb je gekocht? (ook even showen donderdag!) en die bedeltjes wil ik ook wel zien. Ik ben al veel te lang niet in Doorn geweest. Leuk kaartje heb je ook voor Jasper gemaakt! Hij vond het erg leuk!!
groetjes, Martine

Katja zei

Jaaaaaaaaaaaaa!!! Die pons heb ik ook gekocht!! Leuk is ie he? Wat goed dat jij die workshop hebt gedaan en de foto's op je blog hebt gezet, want ik was daar zo benieuwd naar. Ik zag de workshop wel staan in de nieuwsbrief maar er stond niet echt een duidelijke foto bij.
Wat ziet dat er lekker fris uit zeg, superleuk!

Groetjes Katja