dinsdag 25 mei 2010

Hoera voor Martine.....

Vandaag is mijn vriendinnetje en collega jarig..... Martine, GEFELICITEERD!!!!! Namens de collega's heb ik voor haar een kaartje gemaakt. Vorige week zondag was ik in Doorn geweest bij Paper and Pictures en had daar een kaartje gemaakt (zie vorige bericht). Ik vond het kaartje zo leuk, dat ik hem nu voor Martine op een andere manier heb gemaakt. Ik heb daar ook mijn nieuwe randpons bij gebruikt. Ik vind het een leuk effect geven, met die embossing-rand er langs (waarschijnlijk zie je dat niet zo goed op de foto). Namens ons eigen gezin had ik ook nog een kaartje voor haar gemaakt, maar daar ben ik vergeten een foto van te maken.......

Ik heb de beide kaartjes vanmiddag even bij Martine gebracht, omdat ik het kaartje namens de collega's niet over de post wilde doen, deze is nl. nogal dik en ik weet niet hoe hij dan bij Martine op de mat valt. Afgelopen vrijdag waren we al bij Martine voor haar verjaardag op de koffie geweest. Ze heeft toen het nieuwe boek van Simone van der Vlugt, Op klaarlichte dag, gekregen en een bon van de parfumeriewinkel bij ons op het dorp. Vandaag kon ik natuurlijk niet zonder kadootje komen, dus heb ik nog even een zilverkleurig hart gekocht die ze als decoratie in haar huis kan ophangen.
Nou Martine, ik wens je nog een gezellige dag toe, met veel cadeautjes.

Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Hoi José, Bedankt voor alle prachtige kaarten en de leuke kado's. Ik ben echt enorm verwend. Enne.. die pons die jij hebt is echt prachtig, ik weet niet of ik die kan weerstaan als ik hem in de winkel tegenkom.
groetjes, Martine