maandag 5 juli 2010

Hoera.....bijna 15 jaar!!!!!

Aankomende zaterdag, 10 juli, wordt onze oudste dochter Monica alweer 15 jaar!!!!! Wat gaat de tijd toch snel en wat wordt ze toch groot...... Omdat haar verjaardag deze keer in de zomervakantie valt en iedereen de komende weken op vakantie gaat, hadden we besloten om gisteren alvast haar verjaardag te vieren. Monica had er ook voor gekozen, om onze kadootjes gisteren alvast open te maken. En bij kadootjes horen natuurlijk ook kaarten. Ik had deze kaart voor haar gemaakt:

Ik had een tijdje terug van Martine een kaartje gekregen die ik zo leuk vond, daarom heb ik deze voor Monica nagemaakt. Het is een eenvoudig kaartje maar wel heel erg leuk. Ik zal dit "modelletje" nog vaak namaken..........
Nu de kinderen zomervakantie hebben, komt er van knutselen denk ik niet heel erg veel. Dus ik zal ook niet veel bloggen. Ik wil daarom iedereen wel vast een hele fijne, warme en zonnige zomervakantie wensen en wie weet tot gauw.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, alvast van harte gefeliciteerd met Monica! Kleine meisjes worden groot!!! En wat een schattig kaartje heb je gemaakt!
Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe! Rust lekker uit van de drukte van de laatste tijd.
Groetjes, Martine

Martine zei

Hoi José, ik doe het even zo, want mailen lukt even niet hier vandaan.
Heb je de nieuwe workshops bij P&P gezien?? Errugg leuk!! Is het een idee om dat workshopje op zondag samen met de meiden te doen?? Ons (Lisa en mij) lijkt het wel leuk.
groetjes, Martine
ps. geniet van je vakantie!!