vrijdag 28 oktober 2011

Helemaal klaar!

Allereerst wil ik iedereen bedanken, ook namens Martine, voor de super leuk reacties die we hebben gekregen en nog steeds krijgen op ons nieuwe blog "Label 69". Zo leuk om te lezen..... en zo leuk om te zien dat er ook animo is voor onze spullen..... En inmiddels staat het aantal volgers op 20.... Dus nog 30 te gaan voor onze give away! Het is ook zo leuk om onze give away op andere blogs te zien staan. Ook daarvoor dank....

Dan wil ik nieuwe volgers op mijn eigen blog hartelijk welkom heten. Leuk dat jullie je hebben aangemeld. Ik hoop jullie nog leuke en mooie dingen te laten zien.

Enige tijd geleden heb ik al wat foto's laten zien van de nieuwe slaapkamer van Fleur. Ik kan jullie nu meer laten zien, want hij is helemaal klaar. Het enigste wat nu nog ontbreekt is een leuke barok-achtige witte stoel, met grijze bekleding zodat ze in een lekkere stoel TV kan kijken. We zijn hier nog druk naar op zoek maar vinden steeds net niet het geen wat we willen. Mochten jullie nog tips hebben, wij houden ons aanbevolen......
De grote klok boven het ladenkastje heeft ze voor haar verjaardag van haar grote zus gekregen. De "post-kussentjes" op haar bed heeft ze van Martine en haar gezin voor haar verjaardag gekregen. En het kapstokje met de hartjes hebben we bij Met Brocante Label gekocht. Yvonne heeft zulke leuke spulletjes in haar winkeltje..... Het witte vogelhuisje met het vogel-gaatje heeft ze voor haar verjaardag gekregen van de buurtjes.

Wij vinden haar kamer heel erg leuk geworden en het is zeker geen "kinder-kamer" meer, maar een leuk tiener-kamer.....

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel gezellig weekend met veel zonnestralen én één uurtje langer slapen.....

Groetjes José

13 opmerkingen:

Brenda zei

Wat een super leuke en gezellige slaapkamer heeft fleur zeg!! Zo leuk dat wit met blauw!
Lieve groetjes en geniet van het weekend! Brenda

Met Brocant Label zei

Hoi José, oh wat lief dat je me nog een keertje vermeld, dank je wel. Wat is de kamer van Fleur ontzettend gezellig. En wat goed dat Label69 zo goed ontvangen wordt. Als het met liefde en plezier wordt gedaan komt dat helemaal goed.

Lieve groet,
Yvonne

Loraine Living zei

Mooi hoor de kamer van Fleur. De meiden willen nu echt een tienerkamer...
Ik kijk nog even bij jullie op Label'69 voor wat kleine decoratieve spulletjes, je hoort nog van mij.
Ik wens je een heerlijk weekend!

greetings Diana

Mayflower zei

Je dochters kamer ziet er prachtig uit met die mooie frisse kleuren en leuke spulletjes. Wat zal ze blij zijn met haar nieuwe kamer.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

Judith zei

Zo een kamer had ik ook wel willen hebben (en nog, hihi) Heel leuk en vrolijk allemaal!

Gefeliciteerd met jullie mooie site Label'69 (ook mijn label, hihi)
Helaas kan ik geen foto's meer plaatsen in mijn sitebar. Ik weet niet hoe ik dat kan oplossen? Dus meedoen aan jullie leuke give-away is helaas niet mogelijk...
groetjes, Judith

What's in a day zei

Wat heb je er een leuke collage van gemaakt. Een heel mooie kamer zo gezellig en zeker tienerwaardig hoor.
Leuk om zo bezig te zijn en te zien hoe het verandert.

Fijn weekend,
Groetjes,
♥Eefie

hokje zei

Wat ziet dat er gezellig uit en wat een mooie accessoires zie ik allemaal voorbijkomen. Gefeliciteerd met jullie winkeltje; het ziet er allemaal erg leuk uit. Tijdens het bijlezen (dat krijg je na een weekje vakantie) zag ik dat jullie naar Parijs zijn geweest; een prachtige bestemming en wat een mooi kado heb je gekregen. Bedankt voor de Parijs-tips, ik ga ze zeker noteren.

Fijne dag. Groeten, Miranda

Martine zei

Hoi José, tot mijn schrik zag ik dat ik nog geen reactie bij jou heb achtergelaten, maar ik had je bericht wel gelezen hoor!! Fleur d'r kamer is GEWELDIG geworden.

Wat hebben we al veel enthousiaste reactie op Label '69!! Goed he!!
groetjes, Martine

Mayflower zei

José, voor een vervaagde rand (Gradient 06) of voor andere mooie randen en bewerkingen, zoals foto's ontkleuren en verouderen doe ik in Photoscape.
Lieve groet, Mea

hokje zei

Nu weet ik het weer; bij jullie kwam ik dus die leuke gepunnikte 'hoesjes' tegen voor om een glaasje! Dat is dus mijn doel, maar het is nog niet helemaal naar wens wat betreft het vastmaken ;( Wat leuk dat je een reactie hebt achtergelaten op de blog van mijn dochter (winkel van sinkel) het leek haar al heel lang erg leuk om zelf een blog te hebben en nu is het dan eindelijk zover. Ga snel even een linkje zetten bij mijn punnik-foto.

Fijne avond. Groeten, Miranda

Cornelie zei

Wauw echt geweldig!!

Martine zei

Hoi José, jij geen tijd om te reageren? Hoe kan dat nou???
groetjes, Martine

Fleur zei

hee mama,
ik vind mijn kamer echt heel erg mooi geworden en ben er heel erg trots op!!!

gr fleur!