maandag 24 oktober 2011

Midweek Parijs!

Afgelopen week was het bij ons herfstvakantie en zijn we gezellig van maandag tot en met vrijdag met ons vieren naar Parijs geweest. We verbleven op een camping buiten Parijs, in het plaatsje Pommeuse. Met de trein waren we binnen "no time" in hartje Parijs. En een groot voordeel was, dat het treinstation direct aan de entree van de camping lag.

We hebben veel gezien, veel gedaan en vooral héél véél gelopen. Op de eerste dag in Parijs zijn Cor en Fleur de Eiffeltoren op geweest. Monica en ik hebben vanaf de grond genoten van de Eiffeltoren. We hebben heerlijk gewinkeld op de Champs-Elysées. Ook hebben we een bezoek gebracht aan de Arc de Triomphe.

De tweede dag zijn we naar Euro Disney geweest. Dit was ook super leuk. We waren er al een keer eerder met de kinderen geweest, maar toen was Fleur net vier en Monica acht, dus daar kon vooral Fleur weinig van herrinneren.

Donderdag zijn we nog naar het Louvre geweest. Wat is dit een mooi museum! Daar mag je wel een hele dag voor uittrekken...... Daarna nog even Parijs ingeweest voor de laatste inkopen.
Tijdens onze inkopen in Parijs, heb ik van Cor dit super mooie stempeldoosje van Parijs gekregen. In de Rue du Pont-Louis-Philippe, vlak bij de Notre-Dame, zit een winkeltje met exclusieve papier- en schrijfbenodigheden: Calligrane. Daar heeft Cor deze stempeldoos van Cavalline & Co voor mij gekocht. Het zijn zulke leuke en mooie stempels.... Ik ben er heel blij mee.
Vrijdag zijn we moe, maar voldaan weer naar huis gegaan en hebben we het afgelopen weekend nodig gehad om weer bij te komen van al het lopen. Maar we mogen niet klagen, want de weergoden waren ons goed gezind. Het was fris, maar het heerlijke stralende zonnetje maakte het heel aangenaam.


Zo, nu ga ik eerst eens even bij jullie op je blog kijken, want dat is al weer een tijdje geleden dat ik dat gedaan heb. Dus tot gauw.


Groetjes José

8 opmerkingen:

Met Brocant Label zei

José wat een heerlijke dagen hebben jullie gehad. Ik houd ook zo van Parijs. Onder de Eifeltoren ben ik ten huwelijk gevraagd. Vorig jaar zijn we er ook nog geweest met de auto !!! Ja door Parijs gereden lef he, haha. De stempeldoos wat is die prachtig zeg. Mooi aandenken en wel heel erg lief van je man.

Lieve groet,
Yvonne

Theetante San zei

Wat een heerlijke herfstvakantie hebben jullie gehad!
Enne ... Wat een lief kadootje heb je gekregen!

Groetjes
San

Diana zei

Wat leuk Parijs!De foto's zien er gezellig uit en wat een schattig doosje!
lieve groet Diana

Martine zei

Hoi José,
Zo te lezen hebben jullie het super gehad in Parijs!!! Leuk hoor! En je stempels zijn GEWELDIG!!!
Groetjes, Martine

Martine zei

Ik vergeet helemaal te vertellen dat je foto's ook fantastisch zijn!
groetjes, Martine

Mayflower zei

Wat een heerlijke vakantie José en Euro Disney is zo leuk.
Je heb een mooie fotocollage gemaakt.
Wat een lief kado zo'n mooie stempeldoos.
Wens je een fijne avond.
Lieve groet, Mea

Anneke zei

Leuke foto's en wat een prachtig souvenir, dat stempeldoosje!

bleudelavandou zei

Parijs is een prachtige stad!

Wat leuk dat je zomaar een prachtig stempeldoosje cadeau kreeg.

Liefs
marieke