maandag 3 oktober 2011

Hoera Fleur 12 jaar!

Gisteren was Fleur jarig en ze is 12 jaar geworden. Wat vliegt de tijd..... Een hele dame is het al weer. Om verjaardagsvisite uit te nodigen, hadden we samen deze labels gemaakt en opgestuurd. Hetzelfde kaartje hebben we ook voor de kinderen gemaakt die ze heeft uitgenodigd voor haar kinderfeestje. Dat feestje vieren we aanstaande zondag, we gaan dan met zijn allen naar Duinrell. Gezellig! Het was gisteren een super gezellige dag. Er was veel visite, een heleboel leuke kadootjes, prachtig weer, kortom ze is goed verwend en heeft genoten. Van ons heeft ze een nieuwe slaapkamer gekregen. In mijn vorige post kon je al zien, dat we hadden behangen een een klein beetje haar kamer ingericht hadden. Gisteren is daar nog een bureau bij gekomen, en divers accesoires zoals een klok, kussens, boedha's hartjes, doosjes, een schilderrijplankje enz.......

Dit onderstaande kaartje had ik ook nog voor haar gemaakt. Het voorbeeld staat in de laatste Cards Only en is gemaakt door Ingrid Danvers.

Na al het feesten is het nu tijd om het huis weer lekker schoon te maken. We hebben dan wel lekker in de tuin kunnen feesten, met dat super mooie weer, maar toch.......


Dan als laatste wil ik mijn excuses aanbieden, dat ik niet op jullie blog reageer. Ik lees jullie posten wel, maar kan om de een of andere reden geen berichten meer achter laten. Als ik dan een berichtje heb getypt en wil het verzenden, wordt ik eruit gegooid en is mijn bericht ook weg. Ik zal vanmiddag eens kijken of ik iets kan vinden, waarmee ik dit probleem kan verhelpen. Mochten jullie nog tips hebben, hoor ik het ook graag.

Ik had dan ook graag Brenda even willen feliciteren met haar verjaardag, maar ook dat lukte dus niet. Maar Brenda alsnog VAN HARTE GEFELICITEERD!


Ook had ik nieuwkomers op mijn blog willen bedanken dat ze zich hebben aangemeld als volger, maar ook dat......... Je snap het al!

Ik hoop dat ik snel weer bij jullie een bericht kan achterlaten......

Voor nu nog een gezellige dag en tot de volgende post, dan laat ik jullie een foto zien van de cupcakes die ik heb gemaakt als traktatie op school voor de leerkrachten.......

Groetjes José

7 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, Nogmaals van harte gefeliciteerd met Fleur! Het was inderdaad gezellig druk gisteren!

Volgens mij kan je wel reageren als je je eerst aanmeld via je eigen blog. Bij mij werkt dat in ieder geval. Succes ermee en tot vanavond!
groetjes, Martine

Cornelie zei

Heel verhaal!! Wat een leuke labels zijn dat geworden, en wat leuk dat je due als uitnodiging naar iedereen hebt verstuurd!
Je kaartje is ook mooi!
Er zijn meer mensen met problemen, heel vervelend!
groetjes Cornelie

Martine zei

Hoi José,

Ik kom er net achter dat het niet overal werkt!
groetjes, Martine

Miranda zei

Nog van harte gefeliciteerd en fijn dat het een geslaagde dag was. Leuke labels hadden jullie gemaakt; een gezellige manier om mensen uit te nodigen. Wat betreft het blog-probleem; het schijnt dat Desirée (http://scrapdees.blogspot.com/) een oplossing op haar blog heeft staan... Succes ermee en een fijne dag.

Groeten, Miranda

Miranda zei

Van harte gefeliciteerd met Fleur! Een hele dame wordt het al. Leuk die labels en een schattig kaartje!
Het schijnt dat problemen met blogspot te maken hebben met IE. Als je een andere browser gebruikt (Mozilla Firefox of Chrome) is er geen probleem! Hoop dat dat helpt.

Mayflower zei

Van harte gefeliciteerd met Fleur. Wat een leuke uitnodigingslabels heb je gemaakt en wat een prachtig kado heeft ze van jullie gekregen. Wat zal ze blij zijn met haar nieuwe kamer.
Vervelend dat je niet kan reageren, ik lees dat hier meer dames last van hebben. Hopelijk is het snel opgelost.
Lieve groet, Mea-

Brenda zei

Hoi lieve José,
Als nog gefeliciteerd met je dochter!! Zo te lezen hebben jullie het heel gezellig gehad leuk hoor!
Lief van je dat je in je berichtje speciaal aan mijn verjaardag denkt! Dank je wel! Ik heb ook een gezellig weekend achter de rug!!
Wat heb je leuke labels gemaakt zeg, grappig achtergrondje met die cupcakes! Super leuk!!
En je kaartjes is ZOOO mooi ik houd er van :-)
Ik ben erg benieuwd naar de cupecakes die je gemaaakt hebt!!
Kom maar op zou ik zeggen :-)
Lieve groetjes Brenda