maandag 26 september 2011

Met Brocante Label

Afgelopen week en weekend zijn we druk geweest op de slaapkamer van Fleur. Ze krijgt, net zoals haar zus, een nieuwe slaapkamer voor haar verjaardag. Eerst hebben we de hele kamer leeg gehaald, daarna de muren gewit en één muur opnieuw behangen. Al het roze heeft plaatsgemaakt voor turquoise en het is weer super fris.

Omdat we haar hele slaapkamer hebben verkocht, moesten we op zoek naar nieuwe meubels en een bed. Inmiddels is het bed besteld, het bureau moet nog worden uitgezocht en een ladenkastje wat we opnieuw hebben laten spuiten, kan vanmiddag worden opgehaald. Fleur moet dus nog even op de grond slapen, maar inmiddels staat er al wel weer een nieuwe sitetable die we gisteren hebben opgehaald bij Met Brocante Label. Wat heeft Yvonne (de eigenaresse) super leuke dingen in haar schuur staan zeg.

Niet alleen de sitetable hebben we opgehaald, ik heb er ook nog een hart met daaraan hangend bestek gekocht voor aan mijn draadhaken aan de eettafel. En ook heb ik nog een kapstok met hartjes gekocht voor op de slaapkamer van Fleur. Deze kan ik alleen nog niet laten zien, want ik wil hem inpakken voor haar verjaardag. Het is natuurlijk wel leuk dat ze op haar verjaardag ook nog wat uit te pakken heeft.

Dit is het eindreslutaat van de draadhaken aan mijn eettafel:

En hier zie je al wat van Fleur haar kamer:

Ook aan de nieuwe sitetable heb ik een draadhaak gehangen. Super leuk vind ik ze..... En Yvonne, ik moet zeggen, de sitetable is helemaal naar verwachting...... Op de sitetable hoort ook nog een groot dienblad te liggen, maar deze wilde Fleur er niet op hebben. Dat vond ik helemaal niet erg, want ik gebruik hem graag voor in de huiskamer. Ik denk dat ik hem op de eettafel ga neerzetten. Wat leuke spulletjes erop en ik heb weer een andere eettafel.

O ja, ik kreeg van Yvonne ook nog een houten hartje. Super leuk, zo'n attentie.....

Als straks Fleur haar hele kamer klaar is, zal ik nieuwe foto's maken.


Nu ga ik eerst maar eens wat knutselen, want Fleur moet aanstaande maandag op school ook nog trakteren. Eens kijken wat ik ga maken.....


Voor nu nog een gezellige dag en geniet van het mooie weer.

Groetjes José

11 opmerkingen:

Brenda zei

Wat staat dat super leuk die haakjes aan de eettafel zeg!! LEUK dat hartje met bestek....kwijl
Wat een super leuk behang heeft Fleur op haar slaapkamer, lekker fris dat blauw en die sitetable is helemaal leuk, net zoals de vogelhuisjes!!! Zou wel eens bij jouw in huis willen gluren :-)
Lieve groetjes Brenda

Miranda zei

Leuk zo'n hele nieuwe kamer!

Judith zei

Prachtig! Mooie kleur, leuke bloemen, schattige hartjes - wat wil een teenager nog meer (-;
Super!
Veel plezier met de rest,
groetjes, Judith

PS: Leuke profielfoto van jou

Met Brocant Label zei

Dank José voor je lieve woorden die je schrijft over Met Brocant Label. Het hart hangt super aan je tafel en de sidetable heeft een prachtige plek gekregen. Ik wil jullie nogmaals danken dat je bij mij de aankoop heb gedaan. Ik wens Fleur een super gezellige verjaardag toe die met zo'n mooie kamer eigenlijk al niet meer stuk kan.

Lieve Groet,
Yvonne

Dicky zei

Wat een leuk behangetje heeft Fleur op haar kamer. De sitetable vind ik ook erg leuk. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Groetjes Dicky

Cornelie zei

Via Judith belandt ik hier, wat leuk zeg!! Ik heb nog niet eens alles gezien, maar ik zie mooi dingen voorbij komen, leuk!! Ga je volgen, want hier wil ik meer van zien.
Groetjes Cornelie

bleudelavandou zei

Fleur mag heel gelukkig zijn met zo'n prachtige kamer...

Liefs
marieke

Mayflower zei

Wat een prachtige sidetable en ook de kleuren in haar kamer zijn prachtig. Wat leuk dat je zo goed geslaagd ben José en wat een leuke nieuwe profielfoto van jou.
Ik wens je ook een fijne week.
Lieve groet, Mea

Eefies day zei

Wat ziet het er mooi uit zeg en zo leuk die haken aan je tafel en de tafel van je dochter.
Ben benieuwd naar de andere foto's.

♥Eefie

Martine zei

Wat een late reactie van mij, ik had je bericht wel gelezen, maar nog niet gereageerd. Wat gaaf, die haken in je tafel, echt SUPER!! En die kamer van Fleur is ook geweldig. Is het gelukt met de traktatie? Tot gauw,
groetjes, Martine

Anneke zei

wat ziet het er gezellig uit en altijd heerlijk weer iets nieuws te hebben