zaterdag 24 september 2011

Kind van Holland

Gisteravond ben ik samen met Martine, naar de openhuis van Kind van Holland geweest in Waddinxveen. Wat een super leuke dingetjes hebben ze daar. Ik had het allemaal al wel op de site gezien, maar om het even in je handen te hebben en lekker te snuffelen, is toch leuker dan digitaal......

Ik heb een paar leuke kleine dingetjes gekocht; 3 draadhaken in grijs tint. Een zinken labeltje met de text "Thank You". Een oude sleutel en een houten sleutelkistje. Ik ben er super blij mee.


Cor heeft 2 draadhaken voor mij opgehangen in onze eettafel. Ik ga binnenkort eens even kijken voor iets leuks aan deze haken. Als ik iets gevonden heb, zal ik er een foto van maken en jullie laten zien.

De twee houten wasknijpers kreeg ik kado! Super leuk!


Nu ga ik gauw onder de wol. We zijn druk bezig om de kamer van onze jongste dochter Fleur te sauzen en behangen. Dus druk...druk....druk..... Ik laat jullie binnenkort het eindresultaat zien. Morgen gaan we voor haar bij "Met Brocante Label" een site table ophalen. Ik heb er helemaal zin in. Even kijken bij alle mooie spulletjes. (Sorry Martine, we gaan morgen al!)
Ik wens jullie als laatste nog een gezellig weekend en geniet van de heerlijke zonnestralen.
Groetjes José

7 opmerkingen:

bleudelavandou zei

Dit zijn echt leuke hebbedingetjes.

Geniet vandaag maar lekker van je dag.

Liefs
marieke van bleudelavandou

Eefies day zei

Wat is het toch leuk om samen dan tre genieten in deze heerlijke winkel, je hebt echt leuke dingen gekocht, die draadhaken zijn zo leuk , je sleutel ook zo mooi.
Geniet vandaag!!!


♥Eefie

Theetante San zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben erg nieuwsgierig wat je aan de haken gaat hangen.
Enne ... succes met verven!

Fijne Zondag!
Groetjes
San

Miranda zei

Gezellige uitstapjes en met leuke spulletjes weer thuiskomen!

Fijne dag. Groeten, Miranda

Brenda zei

Wat een LEUKE spullies heb je toch weer gekocht zeg! Hartstikke leuk, die haakjes zijn hartstikke leuk voor aan de tafel! (hartje eraan en klaar hahaha ;-)
Ik ga nu is snuffelen op de site van de winkel!!
Lieve groetjes Brenda

Martine zei

Hoi Jose, het was leuk he, vrijdag bij Kind van Holland!! Voor vandaag veel succes met Fleur d'r kamer en heel veel plezier bij het ophalen van de side-table
Ik ben benieuwd hoe het er straks uit ziet. Wat gaaf dat jij de haken in je tafel hebt gemaakt!!!!!!! Veel plezier vandaag, ik zit nu bij Carglass, vannacht hebben ze Ron z'n navigatie gejat. Helaas. Tot dinsdag! groetjes, Martine

Met Brocant Label zei

Hoi José, ik lees je post nu pas wat leuk dat je verteld dat bij mij langs ging komen. Je aankopen zijn inderdaad prachtig. Draadhaakjes, ik heb zo ook al eens vermeld in een post over Brents kamer daar zitten ze op zijn kast en bed. Dat label is ook heel leuk. Ik hoop dat Cor al goed geklust heeft en de sidetable al in elkaar heeft gezet, Cor het dienblad hoort bovenop he hahah. Ben heel benieuwd hoe de kamer gaat worden.

Lieve groet,
Yvonne