vrijdag 25 november 2011

Kerstmarkt!

Wat is het leuk om te horen en te zien hoe enthousiast jullie allemaal reageren op Label ´69! Wij, Martine en José, willen nieuwe volgers bij Label ´69 welkom heten. Nog een paar volgers te gaan en we zitten op 50 volgers, dus bijna tijd om onze give away weg te geven..... SPANNEND!

Ook heel erg spannend is dat wij voor de 1e keer op de markt gaan staan..... en wel op
10 december aanstaande op de kerstmarkt in Ysselstein (Utrecht) van 11.00 tot 21.00 uur.

De afgelopen weken zijn wij heel druk geweest om kerstspulletjes voor op de markt te maken. Deze hebben wij nog niet op ons blog Label ´69 gezet, want ze gaan eerst mee naar de kerstmarkt. Mocht er nog wat over zijn, wat we niet hopen, plaatsen we ze na 10 december nog op ons blog.
Komende weken gebruiken wij om de puntjes op de i te zetten, zodat onze kraam er geweldig uit gaat zien. Wij hebben er HEEL VEEL zin in en wie weet tot ziens op de kerstmarkt in Ysselstein.....

Groetjes Martine en José
Label ´69

8 opmerkingen:

Brenda zei

Super zeg dat jullie op de kerstmarkt gaan staan! Dat word vast en zeker een groot succes, met al die super leuke spulletjes die jullie meenemen!
Heel veel succes en vooral ook veel plezier saampjes ;-)
Lieve groetjes Brenda

Theetante San zei

wat superleuk!!!! Dat gaat zeker een succes worden. Er zal niet veel in jullie webwinkeltje komen te staan hoor! Let maar op!
Heel veel succes met jullie eerste markt.

Groetjes
San

Judith zei

Het is maar afwachten of jullie van deze super gezellig uitziende spulletjes na de kerstmarkt nog wat over hebben om hier te verkopen. Echt helemaal mijn smaak!!!
Veel plezier op de kerstmarkt en nog succes met de laatste voorbereidingen!

Gezellig weekend,
groetjes, Judith

Miranda zei

Wat leuk dat jullie op een kerstmarkt staan, dat wordt vast een gezellige en succesvolle dag met zoveel mooie spullen. Succes met de voorbereidingen.

Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

Mayflower zei

Wat leuk dat jullie op een Kerstmarkt gaan staan José en ook dat jullie zoveel positieve reacties hebben gekregen. Welverdiend want jullie maken prachtige spulletjes.
Ik hoop voor jullie dat je straks kan terugkijken op een geslaagde Kerstmarkt.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

Zilly zei

Waw José-wat spannend. Het ziet er goed verzorgd uit-dat moet goed komen. Alvast veel succes toegewenst met hart&ziel door Sil-Mooie weekend!

Dicky zei

Hoi José,
Wat spannend allemaal zo'n eerste kerstmarkt. Ik denk dat er weinig overblijft voor de site. Kom zeker even bij jullie kijken op die kerstmarkt. Succes met de laatste voorbereidingen. Groetjes Dicky

Ilse zei

Hoi José ,

Heel veel plezier op jullie Kerstmarkt , jullie hebben heel leuke dingen gemaakt !!! Jammer dat ik zo ver van jullie vandaan woon anders was ik zeker even komen kijken . Ik ben er zeker van dat jullie veel gaan verkopen !!!
Groetjes
Ilse