vrijdag 9 december 2011

Wij zijn er klaar voor!

Vandaag hebben Martine en ik de laatste voorbereidingen getroffen voor de Kerstmarkt, waar we morgen heengaan namens Label '69. Zo spannend.......

Door alle voorbereidingen kom ik aan mijn eigen blog niet toe. Sorry dat ik ook haast niet op jullie posten reageer, maar ik beloof verbetering.

Ik wil jullie nog wel even laten zien, welke surprises wij afgelopen maandag allemaal hebben gekregen. Ik vind dat iedereen dit jaar zo zijn best heeft gedaan om er iets moois van te maken, dat ik jullie deze foto's niet wil onthouden.

Monica, onze oudste dochter, kreeg een Louis Vutton tas. Toen wij een weekjeiIn Parijs waren, zijn wij in de Louis Vutton winkel geweest en daar heeft ze flink lopen kwijlen. Vandaar dat ze deze als surprise heeft gekregen. En zo leuk, mijn man Cor, had deze voor haar gemaakt.

Fleur onze jongste dochter kreeg een munt. Sparen kan zij niet zo goed, vandaar dit muntje.....

Ik kreeg een vogelhuisje. Deze had Monica voor mij gemaakt. Ik hoef hier denk ik verder geen uitleg bij te geven.....

En als laatste kreeg Cor een mega grote Apple computer. Onlangs heeft hij een nieuwe computer gekocht, met een iets te groot beeldscherm. Vandaag deze mega grote Apple!

De gedichten waar ook heel goed gemaakt. Zo ontzettend leuk.....
Nou, dit was het voor deze keer. Ik ga gauw wat eten koken en dan alle spullen naar beneden slepen, die morgen mee naar de markt gaan. Ik heb er ontzettend veel zin in. We zullen niet vergeten een paar foto's te maken, zodat jullie ook even mee kunnen genieten......

Gezellig weekend voor iedereen en tot gauw.
Groetjes José

5 opmerkingen:

Zilly zei

Beste José, Heel veel succes op jullie eerste kerstmarkt. Het komt vast goed want het zijn super mooie spullen!!! Lieve groet met hart&ziel van Sil.

Mayflower zei

Begrijpelijk hoor José dat je niet aan het bloggen toekomt. Al die voorbereidingen voor de Kerstmarkt nemen veel tijd in beslag.
Wat een prachtige suprises, die Louis Vuttontas ziet er supermooi uit.
Ik wens je voor morgen een prachtige dag toe en dat je veel mag verkopen.
Lieve groet, Mea

Judith zei

Hallo José,
Ik vind het heel knap dat jullie de afgelopen periode zoveel voor de kerstmarkt hebben gemaakt. Jullie spullen zijn dan ook helemaal super! Heel veel plezier morgen. Ik wens jullie toe dat je goed verkoopt. Trek warme kleren aan, dat zal nodig zijn (helaas)

Jullie surprises zien er stuk voor stuk goed uit. Jouw vogelhuisje is helemaal naar mijn smaak (-:

Groetjes, ook aan Martine!
Judith

Miranda zei

Wat een creatief gezin! En... hoe was het op de kerstmarkt, ik hoop voor jullie dat het gezellig en succesvol was.

Fijn weekend. Groeten, Miranda

bleudelavandou zei

Prachtige spulletjes.

alvast veel succes op de kerstmarkt.

Liefs
marieke