maandag 15 augustus 2011

Vogelhuisjes en kaartje

Helaas is de zomervakantie voor ons voorbij...... snik, snik...... Vanmorgen moest Fleur weer naar school. Jammer hoor, het was zo gezellig om lekker thuis te keutelen, niet steeds op de klok kijken en lekker uitslapen. Maar ja, aan alles komt een einde. Maar gelukkig kunnen we terug kijken op een heerlijke vakantie.

In de vakantie had ik samen met Fleur nog een vogelhuisje geschilderd en versierd. Ik wil jullie graag het eindresultaat laten zien. Fleur heeft het huisje versierd met turquoise en ik met grijs. Ze zijn heel simpel, maar wel leuk.
Vandaag is het vriendje van ons nichtje jarig en daar wilde ik natuurlijk even een kaartje voor maken. Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar ik vind het altijd moeilijk om voor jongens/mannen kaarten te maken. Maar ik moet zeggen, deze vind ik toch wel weer leuk geworden.

Ik ga nu nog even lekker in de tuin zitten en genieten van de zon. Heerlijk....... Vanavond komt Martine gezellig en gaan we lekker freubelen. Ik heb er zin in.

Groetjes en tot de volgende post.
José

7 opmerkingen:

Brenda zei

Ohhh wat een leuke vogelhuisjes heb je gemaakt!! Echt hartstikke leuk joh!!
En je kaartjes is ook al zo leuk!! Word er helemaal vrolijk van!!
Liefs Brenda

Theetante San zei

Ohw wat een leuke vogelhuisjes! Zo lief!
En dat kaartje! Echt een mannenkaart! Heel gaaf gedaan.
Veel plezier met Martine vanavond!

Groetjes
San

Eefies day zei

Ze blijven leuk die vogelhuisjes, zo gezellig ook om te dien.
Ja, jammer de vakantie is voorbij...wekker, op tijd zijn..hou op.
Je kaart is ook weer heel mooi.

Groetjes,
Eefie

Ilse zei

De vogelhuisjes zijn heel mooi in hun eenvoud !
Ook het kaartje is super , mannen/jongens kaarten zijn ook voor mij telkens een uitdaging .

Groetjes ,
Ilse

Martine zei

Hoi José,
De vogelhuisjes zijn helemaal te gek!! En je kaartje is ook weer fantastisch geworden. Het blijft idd lastig een mannenkaart te maken. Maar het is je weer goed gelukt.
groetjes, Martine

Dicky zei

Wat hebben jij en Fleur de vogelhuisjes leuk versierd, echt heel leuk. Je kaartje voor Pim is ook leuk geworden. Ik vind het ook moeilijk om voor jongens/mannen een kaartje te verzinnen. Groetjes Dicky

Frences zei

Wat een leuke gepimpte vogelhuisjes en je kaartje met kraft is ook mooi! Ga nog even verder rondneuzen, want volgens mij zie ik meer leuke kaarten en ideetjes.

Groetjes Frences