zaterdag 6 augustus 2011

Eindelijk thuis.....

Vandaag gaan we, na 14 dagen, eindelijk Monica weer ophalen op Schiphol. Als je kind voor het eerst alleen op vakantie gaat, is 14 dagen héééééél erg lang. We hebben haar iedere dag wel even gesproken via Skype, maar toch. Vanavond kan ik haar weer even lekker knuffelen. Maar eerst moet ik nog werken.......

Afgelopen week, heb ik eerst maar eens even het "Gala-boekje" van Monica afgemaakt. Ik was hier direct na haar gala, in mei, al aan begonnen, maar niet afgemaakt. Nu heb ik dit als verrassing voor haar afgemaakt. Dus als ze vandaag thuis komt, staat het op haar kamer klaar. Het is vrij simpel geworden, maar zelf vind ik het wel leuk. En....ik heb eindelijk, na bijna een jaar, mijn Bind it all voor het eerst gebruikt........ Ik had deze voor mijn verjaardag gekregen, vorig jaar september, maar nog nooit gebruikt.......

Voor het boekje heb ik het eigen huismerk papier van Paper and Picture uit Doorn gebruikt. Leuke kleurtjes.....
Hier nog een foto:
Nu ga ik gauw opschieten, want er moet eerst nog gewerkt worden voor we naar Schiphol gaan. Maar dat geeft niet, dan gaat de tijd tenminste lekker snel.
Ik wens iedereen een gezellig weekend en tot snel.
Groetjes José

3 opmerkingen:

Theetante San zei

Wat heerlijk voor je dat ze weer thuis komt! En wat een leuke verrassing, daar zal ze heel blij mee zijn. Die ringband maakt het helemaal af!
Werk ze nog vandaag! Zo gaat inderdaad te tijd lekker snel.

Fijn weekend! (dat zal wel lukken denk ik;)

Groetjes
San

Martine zei

Hoi,
Wat is je boekje gaaf geworden!! Ik krijg ook gelijk zin om te gaan scrappen. Wat fijn dat Monica vandaag weer thuis komt, geef haar maar een dikke knuffel!
Fijn weekend! Groetjes, Martine

Miranda zei

Fijn om je dochter weer in je armen te kunnen sluiten! En voor haar een leuke thuiskomst met dit prachtige gala-kunstwerkje.

Nog een fijne dag!