maandag 22 augustus 2011

Hartjes en eenvoudig labeltje......

Allereerst wil ik jullie eens even bedanken voor alle leuke berichtjes die jullie op mijn blog achter laten. Altijd leuk om te weten dat je blog wordt bezocht.......

Het is al weer even geleden, maar Brenda liet een keer op haar blog allemaal hartjes zien, die zij in huis had hangen/liggen. Nu deed zij een oproepje om te laten zien, welke hartjes jijzelf in huis hebt hangen/liggen. Iedere keer dacht ik, dat ga ik nu eens doen, maar vergat het ook steeds weer. Nu heb ik vanmorgen eerst maar eens de fotocamera gepakt en heb hier en daar een foto van de hartjes genomen die bij ons in huis staan en hangen. Ik heb ze lang nog niet allemaal gehad, maar zo krijgen jullie wel een idee van alle hartjes die wij in huis hebben. Sommige zijn zelfgemaakt, andere gekocht of gekregen. Zelf onze jongste dochter heeft hartjes-behang op haar slaapkamer...... Zo zie je maar, een huis vol liefde.......

Gisteren was ons buurmeisje Noa jarig en daar is Fleur, omdat het ook haar viendinnetje is, even een taartje bij wezen eten. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een kadootje, maar als je 13 jaar wordt heb je natuurlijk liever geld of een kadobon. Dus hadden wij een boekenbon gekocht. Daar heb ik even een simpel labeltje aangehangen, met natuurlijk een zelf gehaakt vlindertje. Noa vond het erg leuk.


Dit was het weer voor deze keer. Ik ga nog even lekker freubelen op mijn kamertje. Ik ben begonnen om zelf een vakantieboek in elkaar te zetten en hoop jullie daar binnenkort iets van te laten zien.


Gezellige middag nog en tot gauw.

Groetjes José

11 opmerkingen:

Zilly zei

Ik zou zeggen een huis met hart&ziel-gaaf pakpapier om de boekenbon-airmail. Past goed bij mijn RRN die op de post moet. Mooie week toegewenst en succes met je vakantieboek-xxx-Sil.

bleudelavandou zei

heel leuke ideetjes.

Vind je blog best leuk, dus word alvast volger.

Liefs

marieke

Dicky zei

Wat een leuk foto met al die hartjes. Ik wist niet dat je er zoveel in huis had. Het kadootje heb je ook weer leuk versierd. Groetjes Dicky

Brenda zei

Hoi hoi jose!!!

Wat is het onwijs leuk om jouw hartjes te mogen bewonderen!! Wat heb jij er veeeeeel! Ik dacht dat ik er veel had maar jij.....!!! :-)
Hartstikke leuk joh!!
En wat blijven ze toch leuk he, ik geloof ik dat er nooit op uitgekeken raak!!
Ik vind het kadootje met de label ook weer helemaal leuk!
Liefs van die andere hartjes-gek ;-)

Theetante San zei

Wat een leuk idee! Ik denk dat ik hier in huis ook wel wat hartjes kan fotograferen!
Heerlijk zoveel hartjes in huis!

X
San

Martine zei

Hoi José,
Dat je veel hartjes hebt, wist ik natuurlijk al, maar ik had niet gedacht dat je er zoveel hebt!
Wat een superleuk papiertje heb je gebruikt om je boekenbon in te pakken! En je vlinder is natuurlijk ook weer helemaal te gek!
Tot morgen, groetjes, Martine

Eefies day zei

Ik heb je foto eerst vergroot want hartjes wil ik wel zien hoor.
Prachtige verzameling.
Mooie verpakking, heerlijk om zoiets weg te geven.

Groetjes,
Eefie

Met Brocant Label zei

Hallo José, ik zag je reactie op mijn blog. Leuk dank je wel, ik vind het hier ook gezellig en ben volger geworden.

Lieve Groet,
Yvonne

Mayflower zei

Wat leuk al die hartjes in je mooie collage José, ik ben ook dol op hartjes en heb er ook verscheidene hangen.
Bedankt ook voor je lieve reactie.
Lieve groet, Mea

Miranda zei

Wat een heerlijke ♥-verzameling; ook hier in huis zijn ze in allerlei soorten en maten te vinden ;) Wat een prachtige vogelhuisjes hebben jullie er samen van gemaakt en ook nog eens erg gezellig zo samen freubelen.

Fijne avond! Groeten, Miranda

Judith zei

Hallo José,
Al vaker heb ik op je blog de diversiteit aan leuke dingen bewonderd. Nu kom ik hier weer en word direct volger. Zo kan ik niets meer missen. (-:
Wat heb je toch een gave verzameling hartjes, heel leuk!
Fijne zaterdag,
groetjes Judith

(judith-creatief.blogspot.com)