zaterdag 28 mei 2011

Mini en maxi.....

Gisteravond was de laatste avond van de avond-4-daagse en werd iedereen binnengehaald met bloemen of lekkere snoepjes. Voor Fleur had ik dit "maxi" melkpak gemaakt. Ik heb de mal van de "mini" melkpakje, die ik voor haar klasgenootjes had gemaakt, vergroot en op dezelfde manier gestempeld. Verder heb ik het pak nog versierd met wat gehaakte vlindertjes. Martine had zo'n leuk patroontje van vlinders op haar blog gezet, dat ik ze gelijk gehaakt heb. Super leuk om te ze te maken.....
In het melkpak had ik een klein boekje van Thea Stilton gedaan in plaats van snoepjes. Snoepjes heeft ze toch wel genoeg gekregen en aangezien Fleur graag een boek leest, was dit een geslaagd kadootje.

Jammergenoeg kan ik nog steeds geen berichtjes bij anderen op het blog achterlaten. Ik lees jullie berichtjes wel, maar reageren gaat niet. Ik had al verschillende tips gekregen, maar ook dat werk niet. Ik moet me er maar eens met iemand anders (die er meer verstand als ik van heeft) in gaan verdiepen zodat ik hopelijk snel weer bij jullie kan reageren.

Ik wens jullie nog een gezellig weekend en tot gauw.

Groetjes José

7 opmerkingen:

Miranda zei

Ook het grote exemplaar is erg mooi geworden en leuk met een kadootje erin ipv snoep. Vervelend dat het bloggen nog steeds niet goed werkt, hopelijk wordt het snel opgelost!

Fijn weekend,
Miranda

Martine zei

Hoi José,
Het grote pak is ook leuk geworden, zo met die vlindertjes erop! Fleur was er vast blij mee. (en met het boek natuurlijk!) Lastig dat het bloggen nog steeds niet goed gaat, ik heb er ook last van.
Gezellig weekend (lekker knutselweertje!), groetjes, Martine

Martine zei

Hoi José,
heb je de blogtip van Claudia gezien. Als je een reactie wilt plaatsen, klik je gewoon google-acc. aan en zet vervolgens het vinkje bij 'aangemeld blijven' uit.
Bij mij werkte het! succes ermee!
Nogmaals groetjes, Martine

Eefies day zei

Wat is je maxipak mooi geworden zeg, je dochter zal blij geweest zijn, de vlinders vind ik ook zo geweldig, ik ga even bij Martine kijken naar het patroon.
Jammer dat het bloggen niet lukt, ik gebruik Mozilla Firefox, gratis te downloaden en werkt prima.

Fijne zondag en fijne week,

Groetjes Eefie

Ilse zei

Hallo José ,
Het grote pak is super , vooral die vlindertjes .
Bedankt voor de reactie op mijn blog , het is blijkbaar heel moeilijk om te reageren op mijn blog en ik weet niet wat ik er aan kan doen .
Hopelijk lossen de problemen zichzelf op !!
Groetjes Ilse

Dicky zei

Hoi Jose,
De grote versie is ook erg leuk geworden, zo is het toch een beetje het zelfde allemaal maar toch nog net even iets specialer. Ik ga nu even kijken of het me lukt om een berichtje achterlaten op de manier van Martine. Groetjes Dicky

Anoniem zei

Ha die Josè

Wat heb je weer iets moois gemaakt, super joh.

Groetjes Sylvia

P.s. Las bij het bericht van Martine over bericht verzenden dacht ga het ook eens zo proberen en voila gelukt.