woensdag 25 mei 2011

Martine is jarig....

Vandaag is mijn vriendinnetje en collega Martine jarig en daar moest ik natuurlijk even een kaartje voor maken. Dit kaartje heb ik voor haar gemaakt namens onze collega's.
En dit kaartje heb ik voor haar gemaakt namens onszelf (lees mijn gezin).Vandaag heb ik de kaartjes even persoonlijk, samen met een bosje bloemen, bij haar gebracht, voordat ik met Fleur naar pianoles ging. Aanstaande vrijdag ga ik met mijn andere vriendinnen bij haar op de koffie/thee en vieren we haar verjaardag alsnog met echte kadootjes........Dan nog even het volgende; ik probeer al 2 dagen berichten achter te laten bij andere bloggers. Dit lukt helaas niet. Ik moet steeds maar in blijven loggen en als dat eenmaal gelukt is, blijft hij vragen om de woord verificatie. Ook geeft hij aan, ondanks dat ik ben ingelogd dat ik anoniem een bericht wil achter laten. Kortom heel vreemd allemaal........


Dus lieve mensen, ik kijk wel op jullie blog, maar kan helaas geen reactie's achter laten. Als iemand weet hoe ik dit kan oplossen hoor ik het heel graag.

Nu ga ik gauw opschieten, want Cor en Fleur zijn al weer vertrokken voor de 2e avond van de avond4daagse. Ze komen vandaag bijna bij ons door de straat, dus we gaan even kijken.


Voor iedereen een gezellige avond en tot gauw.


Groetjes José

7 opmerkingen:

Miranda zei

Wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt!

Ilse zei

Hallo José ,
Wat een mooie kaartjes !! vooral het kaartje van jullie zelf vind ik HEEL mooi .
Groetjes Ilse

Miranda zei

Wat zijn ze weer prachtig! Het blogprobleem hebben helaas heel veel mensen; hopelijk wordt het snel opgelost (krijg helaas vandaag weinig reacties ;))

Fijne avond,
Miranda

Theetante San zei

Daar zal Martine heel erg blij mee zijn denk ik! Wat een lief leuk kaartje!

Groetjes San

Dicky zei

Hoi José
Ik had de kaartjes al life gezien maar nog maals ik vind ze echt super leuk. Ook ik kan bij een aantal geen berichtje achter kan laten, hoop dat het gauw is opgelost. Groetjes Dicky

Eefies day zei

Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, de kleur vind ik heel mooi.
Martine zal er blij mee zijn.
Feliciteer haar vrijdag maar!!

Als je Mozilla Firefox download kun je wel reageren. Dan start je niet via Internet explorer op maar via Mozilla.
Is sneller en werkt goed, ik heb hem al heel lang op mijn computer staan.

Groetjes,Eefie

Martine zei

Hoi José,
Bedankt voor de prachtige kaarten! Ze zijn echt gaaf geworden, en staan heel leuk in mijn kaartenrek!
En de bloemen zijn ook prachtig. Tot morgen.
groetjes, Martine