dinsdag 17 mei 2011

Examen-stres....

De examens zijn inmiddels in volle gang, maar Monica heeft morgen pas haar eeste examen. Ze begint met Nederlands. Ze is nu nog druk aan het leren, en de stres zit er al behoorlijk in. Ze krijgt van veel familie en vrienden, lieve kaartjes om haar succes te wensen, wat ze heel erg leuk vindt. Ook wij willen haar natuurlijk succes wensen en daarom hebben we een gelukspoppetje van Moniji voor haar gekocht. Onder in het poppetje zit een briefje verstopt waar je een wens op kunt schrijven. Daarna even in folie inpakken, een label eraan en klaar is onze examen-wens voor Monica. Vanavond zullen wij hem aan haar geven en zullen we haar HEEL VEEL SUCCES wensen.......
Woensdag 15 juni krijgt ze de uitslag, dus......wordt vervolgd.

Ook de zoon van mijn vriendin is begonnen aan zijn examen, dus voor hem had ik ook even een kaartje gemaakt.
Als laatste had ik nog een kaartje gemaakt voor mijn neef, zijn vrouw en hun dochter. Zij hebben onlangs de sleutel van hun nieuwbouwhuisje gekregen. En daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij.


Nou, dit was het weer voor deze keer. Ik ga nu nog even lekker freubelen en hoop iets aan het boekje te kunnen doen, waar ik foto's in wil plakken van Monica haar gala. Nog een gezellige middag allemaal en tot gauw.

Groetjes José

5 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José,
Wat een leuk gelukspopje voor Monica. Lief labeltje eraan, super! En wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt. Wil je Monica HEEL VEEL SUCCES wensen van ons?!! Ik hoop dat ons kaartje nog op tijd was.
groetjes en jij ook succes met de examenstress, Martine

Dicky zei

Hoi José
Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt. Die gelukspoppetjes zijn erg leuk, waar haal je die? Nou dat hoor ik nog wel. Groetjes Dicky

Ilse zei

Hallo José ,
Het zijn weer hele mooie kaartjes geworden .
Ik blijf fan het het sterrenpapier !
Heel veel succes met de examens voor zowel moeder als dochter .
Gelukkig is er hier nog geen spraken van examens :-)
Groetjes Ilse

Miranda zei

Wat heb je weer leuke dingen gefreubeld. Het gelukspopje vind ik erg leuk. Wens je dochter succes met haar examens!

Fijne avond,
Miranda

Eefies day zei

Zo herkenbaar, vorig jaar was het bij ons stress, maar zo leukom ze dan even te verwennen, je hebt het heel leuk gemaakt.
Wat zal ze blij zijn met die extra aandacht en extra steun.
Wens haar veel succes!!!

Groetjes,Eefie