zondag 24 juni 2012

25 Jaar getrouwd!

Eindelijk weer eens een berichtje van mij.

Ik ben de afgelopen weken héél erg druk geweest. Voor mijn werk moest ik een studie volgen, en tussen door kwamen mijn neef en nicht nog met de vraag of ik hun wilde helpen met het organiseren van een feest voor hun ouders (mijn zus en zwager) omdat zij 19 juni 2012 hun 25 jarige bruiloft wilde vieren. Het feest is inmiddels achter de rug en ik wilde jullie daar een paar foto's niet van onthouden.

Voor alle gasten heb ik een hartje gehaakt, die mijn zus en zwager aan het einde van het feest uit konden delen. Zo leuk om te doen en het resultaat is nog leuker. De hartjes heb ik in een soort glazen emmer gedaan, deze was omhult met kippengaas en die heb ik verder versiert met viltenhartjes en lintjes. In de trouwjurk van mijn zus, 25 jaar geleden, zat ook roze, vandaar dat ik dat met de vilten hartjes terug heb laten komen. 
 Voor het 25 jarig bruidspaar heb ik ook nog een kaartje gemaakt. Het idee van dit kaartje heb ik eens ergens gezien, al weet ik niet meer waar.......
 Verder hebben onze jongste dochter Fleur en mijn man meegelopen tijdens de avond 4 daagse en die moesten natuurlijk beloont worden. Voor Fleur had ik een hele grote loly gekocht en daaraan had ik een sliert met bloemen gehaakt en aan de uiteinden had ik hartjes gehangen.

Voor mijn man had ik een grote stropdas gekocht met daaraan een sigaar (slechte gewoonte!). Alleen ben ik vergeten hier een foto van te maken!!!!!
Wel heb ik een foto gemaakt van de snoepkokertjes, die ik voor Fleur haar klasgenoten had gemaakt. Kleine plastic kokertjes, gevult met M&M's en die een beetje versiert. Fleur vond het super leuk om deze uit te delen......
Wat een saai weer is het vandaag hé? Heerlijk om lekker te freubelen, dus dat ga ik nu maar eens even lekker doen. Ik wens jullie allemaal een hele gezellige zondag en kom gauw weer eens bij jullie buurten.

Groetjes,
José
PS. Ik heb geprobeert om mijn woordverificatie uit te zetten, of het nu gelukt is weet ik niet. Ik hoor het graag van jullie!

5 opmerkingen:

Martine zei

Zo jij hebt echt niet stil gezeten!!
helemaal super vind ik die gehaakte hartjes.
Ik heb er maar één gamaakt als sleutelhanger dus ik weet dat het best een aardig klusje is en dan een hele pot vol !!
ik ben de eerste die een reactie ga geven maar je woordverificatie uit staat aan!

groetjes martine

Brenda zei

zo jij bent lekker druk zeg!! Wat een leuke dingen heb je gemaakt zeg, en wat een werk allemaal!! Denk je ook wel een beetje aan jezelf? ;-)
Lieve groetjes Brenda

Cornelie zei

Verificatie staat nog steeds aan!! Wil je nog steeds helpen hoor!!
Je creaties zien er super uit, erg leuk allemaal, wat een werk!
Groetjes Cornelie

Martine zei

Hoi José,
Wat ziet het er allemaal weer gaaf uit! Geweldig. Je bent echt weer harstikke druk geweest.
groetjes, Martine
ps. je zus en zwager boffen maar met jou!! (je neef en nicht natuurlijk ook)

Miranda zei

Wat ben je weer creatief bezig geweest! Leuk al die gehaakte hartjes en ook de snoepkokertjes zien er gezellig uit, kan mij voorstellen dat ze in de smaak vielen.

Fijne avond. Groeten, Miranda