donderdag 11 oktober 2012

Ja hoor, ik ben er nog!

Ja hoor, ik ben er nog. Het is al heel lang geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst, maar heb zeker niet stil gezeten.
 
We zijn natuurlijk lekker op vakantie geweest, al lijkt dat nu al een eeuwigheid geleden. De kinderen zitten inmiddels al weer 6 weken op school. En de herfstvakantie staat al weer voor de deur. Even lekker een weekje genieten.
 
Verder zijn Martine en ik zijn voor Label '69 druk bezig om samen met Taart & Bloem een leuk event te organiseren; Living & Loving. Dit  event zal plaatsvinden op 11 november 2012 op het terein van en in de winkel van Taart & Bloem. Maar meer hierover volgt snel.
 
Dan wil ik jullie dit mooie kleed nog even laten zien, dat ik heb gehaakt. Ik zelf vind de kleuren heel mooi en lekker fris met het wit er om heen. Een heerlijk kleed om lekker onder te kruipen nu de avonden weer kouder worden. Maar het staat natuurlijk ook gewoon leuk op de bank.


Rest mij jullie nog een gezellig weekend toe te wensen en ik beloof weer wat meer berichten op mijn blog te plaatsen (speciaal op verzoek van Sylvia!) en ook gauw weer bij jullie langs te komen.

Groetjes,
José

7 opmerkingen:

brigitte zei

Heel mooi kleed.
En id mooie kleuren.
Groetjes en een fijne dag Brigitte

Martine zei

Hoi José,
Wat leuk om weer eens een berichtje bij jou te lezen. Net als jij heb ik ook al een hele tijd niets meer geplaatst, maar ik mis het best wel. Misschien moet ik er ook maar weer eens werk van maken. Succes met de voorbereidingen van Living & Loving, het wordt vast SUPER!!
groetjes, Martine

Loraine Living zei

Een heerlijk kleed en het staat zo gezellig!
De voorbereidingen zijn in volle gang lees ik, leuk dat ik hier ook aan deel neem... Ik heb er zin in ;))
Fijne dag en een lieve groet , Diana

Eefies day zei

Gelukkig je bent er nog...wat heb je een mooi kleed gemaakt, prachtige kleuren.
Succes met alle voorbereiding voor label 69!!!!

Lieve groet,
♥Eefie

Miranda zei

Gezellig dat je er weer bent! Wat een prachtig plaid heb je gemaakt. Veel succes en plezier bij de voorbereidingen van het event.

Fijne avond. Groeten, Miranda

Anoniem zei

Haha, leuk dat je weer een bericht hebt geplaatst.
Wat een mooi plaid, mooie kleuren combi.

Groetjes Syl

Irma zei

leuk dat je er weer bent, en jij hebt zeker niet stil gezeten wauw wat een werkstuk echt prachtig, een heel fijn weekend,
irma