vrijdag 25 mei 2012

Hoera voor Martine!

Vandaag is mijn vriendinnetje Martine jarig. GEFELICITEERD! Martine. En omdat Martine ook mijn collega is, hebben we gisteren op het werk haar verjaardag alvast gevierd. We hadden voor haar het boekje "Liefs uit Holland" van Inge Blom gekocht. Zo'n ontzettend leuk boekje.

Daarbij hoort natuurlijk een kaartje in stijl en heb voor haar dit label gemaakt.
 Hier nog even een detail foto:
 En nog één:
 Verder heeft ze nog een chunk gekregen voor haar Noosa armband. Dit alles had ik dan ook nog in stijl ingepakt. Als jullie Noosa nog niet kennen, neem dan eens een kijkje op hun site. Zo leuk. Ik heb zelf de armband en een riem ervan. En ik moet zeggen, deze worden door mij veel gebruikt.
 En omdat ze vandaag echt jarig is, ook nog een kaartje voor haar, die hopelijk vandaag bij haar op de deurmat valt.
 Een lief klein bloemetje erop gehaakt.
Vandaag komt mijn jongste dochter Fleur van kamp terug. Vier dagen vind ik wel heel erg lang. Maar ik ben blij voor haar dat ze zo heeft mogen genieten van super mooi weer. Dus ik ga nu gauw aan de slag zodat ik straks klaar ben met alle huishoudelijke klusjes als ze thuis komen. Ja "ze", want mijn man is mee als begeleider.

Ik zou als laatste nog willen zeggen: "Geniet van het mooie, lange Pinksterweekend!".

Groetjes,
José

5 opmerkingen:

Cornelie zei

Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Je zal maar jarig zijn!
Groetjes Cornelie

Weet je dat je woordverificatie no aanstaat? Je kunt hier zien http://liftchallenge.blogspot.com/ hoe je het uit moet zetten! Scheelt enorm veel tijd!!

Zilly zei

Van harte proficiat met je vriendin-en wat een mooie verwennerij voor haar-gaaf boekje en zelfgemaakte kaart. Jij ook een fijn Pinksterweekend toegewenst samen met dochterlief die vast moet bijkomen van haar kamp-xxx-Sil.

Martine zei

Hoi José, nogmaals bedankt voor alle mooie kado's! Echt veel te gek. En je kaartje was ook al zo mooi. Ik ben weer verschrikkelijk verwend!! Thanks! Geniet van het prachtige, lange weekend!!
groetjes, Martine
ps. ik vond het gezellig dat je gistermiddag even langs kwam.

Cornelie zei

Ondanks de uitleg op ons blog lukt het nog niet? Wat jammer! je mag me ook mailen hoor?
Kan je hier vinden!
http://cornelie-colorfullcornelie.blogspot.nl/
Jammer want je maakt hele leukke dingen, en een reactie krijgen vinden we allemaal leuk!!
Groetjes Cornelie

Katja zei

Hi Jose!

Wat een mooie creaties heb je weer gemaakt! Ik heb sinds kort ook een blog: scrapbookvoorbeelden.blogspot.com
Wil jij je ook aanmelden bij mij (Martine is mijn 1ste en enige volger tot nu toe..), want ik heb geen idee hoe ik aan volgers moet komen...Ik zit er nog niet helemaal in zeg maar...Dus tips zijn erg welkom ;)
Groetjes Katja