woensdag 16 mei 2012

Lang niks geplaatst......

Het is al weer een tijdje terug, dat ik een bericht op mijn blog heb geplaats of bij jullie op het blog een kijkje heb genomen. Dus even een up-date......

Allereerst ben ik voor de meivakantie op uitnodiging van Martine, naar een super leuke work-shop "Mixed media" geweest. Dit was zo leuk om te doen, dat ik jullie van het eindresultaat de foto's niet wil onthouden.
Op een canvasdoek leuke papiertjes geplakt met gel medium lijm, verf en stempels toegepast, laagje over laagje..... Zo ontzettend leuk om te doen en een super leuk eindresultaat. Martine, nog heel erg bedankt voor deze geweldige work-shop!

Dan zijn we in de meivakantie lekker een weekje weg geweest naar Turkije. Zo lekker, helemaal niks doen! Het hotel waar we zaten,Viking Quality Resort in Alanya (Okurcalar), was helemaal het einde.
We hebben lekker een week geluierd! Het was de eerste keer sinds 12 jaar dat we voor ons vieren een "vliegtuig-vakantie" hadden geboekt. Even geen voortent opzetten of alles weer opruimen, heerlijk! Met het eten konden we gewoon aanschuiven, bedden werden opgemaakt, echt alles is voor ons gedaan. Het hotel was heel goed, zeker een aanrader! Hier kunnen we weer even op teren......

Nou, jullie zijn weer een beetje op de hoogte. Ik kom snel bij jullie terug, want ik ben nl. een deken aan het haken en zal jullie dan vast laten zien hoe ver ik ben.

Rest mij nog nieuwe volgers welkom te heten. Leuk dat jullie mijn blog willen volgen. Ik kom snel ook bij jullie een kijkje nemen.

Geniet van vandaag (ondanks de regen) en tot gauw,
Groetjes José5 opmerkingen:

~~Loraine Living~~ zei

Heerlijk José, dat hadden we wel even nodig een vakantie! Leuke foto's!!
Wat een leuk canvas doek, mooi gedaan met Martine. Lieve groet Diana

Martine zei

Hoi Jose, wat een prachtige vakantiefoto's. Ik kan mij goed voorstellen dat jullie genoten hebben!! Enne...die workshop was idd super. Bedankt dat je mee wilde gaan. Succes met je deken! Groetjes, Martine

Judith zei

Heerlijk, zo'n zonnige meivakantie! Mooie foto's!
De workshop lijkt mij ook leuk. Gaaf resultaat!
Ben benieuwd naar je gehaakte deken.
Groetjes, Judith

Miranda zei

Een relaxte vakantie en dan nu weer druk met mooie creaties...

Groeten, Miranda

Zilly zei

OH-ik ben jaloers op je vakantiereis-heerlijk daar. Toch fijn-dat even alles voor je gedaan wordt-alléén maar mooi wezen. Wij zijn ook dol op Turkije ondanks mijn vliegangst-dat heb ik er voor over. En wat een leuke workshop-een schilderij met inhoud. Had er nog nooit van gehoord! Een fijn lang weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.