zaterdag 17 september 2011

Alweer feest!

Gisteren was ik jarig......weer een jaartje ouder (en wijzer). Ik heb via mijn vorige post al van diverse mensen die mijn blog volgen, felicitaties in ontvangst mogen nemen, doordat Martine op haar blog een oproepje had gedaan om mij te feliciteren. Super leuk..... Natuurlijk wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties.

Ik vier eigenlijk al jaren mijn verjaardag niet echt meer, maar onverwachts had ik de hele dag door wel visite. Super gezellig..... Daardoor heb ik alleen gisteren geen tijd gehad om een post op mijn blog over mijn verjaardag te posten, vandaag een dagje later.....

Van Cor en onze meiden heb ik een super mooie ketting gekregen van Quoins, met daaraan een kleine hanger en twee muntjes. Ik ben daar super blij mee. Zo mooi......

's Morgens zijn mijn vriendinnetjes Martine, Aagje en Angela op visite geweest. Van hun kreeg ik dit super gave kaartenrek. Martine had deze ook voor haar verjaardag gekregen en ik heb toen gezegd "ooooh, die wil ik ook!".... En nu heb ik hem ook..... Zo gaaf! Meiden, nog bedankt.
's Middags kwam onverwachts één van mijn 6 zussen op visite. Van haar kreeg ik een scrappakketje met kerst spulletjes. Daarna volgde de ene na de andere buurvrouw met kinderen en uiteindelijk, toen de buurmannen uitgewerkt waren, schoven die ook in de tuin aan en hebben we gezellig zitten borrelen. Van de ene buurvrouw kreeg ik een heerlijk fles badschuim van Rituals en van de andere buurvrouw een ketting. 's Avonds na het eten kwam mijn andere zus Dicky nog met haar man op visite. Van haar kreeg ik een leuk zeephanger en spulletjes voor de cupcakes.

Via de post ontving ik ook nog een aantal verjaardagskaarten. Altijd leuk om post te ontvangen.
Kortom, ik ben heerlijk verwent en heb een heerlijke verjaardag gehad.


Ik wens iedereen nog een heel gezellig weekend en tot de volgende post.

Groetjes José

11 opmerkingen:

Theetante San zei

Gedeeld door san
Alsnog gefeliciteerd! Wat heb je een geweldige verjaardag gehad, aan je foto's te zien. En leuke kadootjes! Die fles van Rituals ken ik wel! Die is heerlijk. Geniet ervan.

Nog een dikke verjaardagszoen!
San

monique zei

Nog van Harte Gefeliciteerd!
Zo te lezen heb je een leuke dag gehad met veel verrassingen.
groetjes monique

Brenda zei

Beter ietsjespietjes te laat dan helemaal nooit he!!! Gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Wauw wat heb jij leuke kado's gekregen zeg! Super leuk! Ik vind het kaartenrek helemaal geweldig! Die zou ik ook wel willen!!! Laat ik nou ook bijna jarig zijn hahaha! Zou iemand het horen of lezen?;-) hahaha
Geniet van alle leuke spulletjes die je gekregen hebt!! veel liefs Brenda

bleudelavandou zei

Van harte proficiat met je verjaardag, en je zou alleen jarig willen zijn voor al die leuke kado's te krijgen...

Geniet ervan.

Liefs
marieke

Judith zei

Hallo José,
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Lief van je man en dochters om je een mooie ketting te geven (hebben ze het zelf bedacht?) En ook de rest van jouw cadeaus ziet er leuk uit!
Spontane visite is gezellig, soms nog leuker dan 'gepland'
Geniet van al je gekregen spulletjes en nog een fijn weekend gewenst.
Groetjes, Judith

Met Brocant Label zei

José van harte gefeliciteerd. En wat ben je verwendt zeg. Allemaal leuke en lieve cadeaus. Dat zoveel mensen aan je denken doet je heel goed toch.

Lieve groet,
Yvonne

Mayflower zei

Nog van harte gefeliciteerd José. Wat ben je heerlijk verwend met prachtige kado's. Dat kaartenrek vind ik ook prachtig, leuk om zo je mooiste kaarten en/of foto's in uit te stallen.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

Dicky zei

Hoi José
Wat heb je een leuke dingen gehad. Ik had alles natuurlijk al live gezien. De munten voor je ketting vond ik erg gaaf. Kan je de foto van het tasje even naar mij door sturen het lukt me niet om hem van jou blog af te halen. Groetjes Dicky

Martine zei

Lieve Jose, beetje laat, maar gelukkig heb ik je al live gefeliciteerd. Maar alsnog van harte!! Wat een superleuke kado's heb je gekregen. De ketting is echt prachtig! En wat leuk dat je zo blij bent met het kaartenrek. Ik hoop dat hij goed vol komt ;-). Tot gauw! Groetjes, Martine

hokje zei

Het was dus een gezellige dag met leuke kadootjes! Ik heb je 'getagd' kom je even een kijkje nemen op mijn blog...

Fijne dag! Groeten, Miranda

hokje zei

Hoi José,

Leuk dat je mee wilt doen met 'taggen' het is de bedoeling dat je tien dingen over jezelf vertelt (die we nog niet weten ;)) en jij mag dan op jouw beurt weer vijf mensen 'taggen' Succes!

Fijne avond.