donderdag 21 juli 2011

Weer thuis....

Het is al weer even geleden dat ik een bericht op mijn blog heb achter gelaten, maar wij zijn op vakantie geweest naar de Ardéche (ik weet het streepje op de e moet de andere kant op, maar kan ik niet vinden op mijn toetsenbord). We hebben 2 weken genoten op de camping "Val de Cantobre" dicht bij Nant. En Nant ligt weer dichtbij Millau, waar de hoogste viaduct ter wereld staat. Daar moesten we natuurlijk even stoppen voor een foto.

Ook zijn we tijdens een kano-tocht onder deze brug bij Millau door gevaren. Erg leuk om te doen, het kanoën. Het kanoën hadden we al vaker gedaan, maar deze keer was het water wel iets ruiger.
En in de vakantie werd Monica 16 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met echte Franse taart. De camping eigenaar was zo vriendelijk geweest om bij de plaatselijke bakker een chocolade-taart voor Monica te regelen.


Ook hebben we nog een ritje gemaakt op de Velo-rail. Hier hebben we acht kilometer gefietst op een oude spoorrails en met een trein weer terug gebracht naar de opstapplaats. Heel leuk om te doen.


Ik geloof dat ik al een aardige impressie heb weergegeven van de dingen die we hebben gedaan. Verder hebben we veel genoten van de zon en het zwembad op de camping, zijn we nog in de grotten van Roquefort geweest (helaas mochten we daar geen foto's maken). Ook hebben we gewinkeld in Millau, markten bezocht en vooral veel geluierd.......


Wel gek hoor, het noorden van het land moet nog vakantie krijgen, en wij zitten met de schoolvakantie al weer op de helft. We gaan nog even genieten van een paar weken met hopelijk nog wel wat zon......


Voor diegene die nog op vakantie moeten gaan of nog moeten krijgen, heel veel plezier en geniet er van.Groetjes José

6 opmerkingen:

Theetante San zei

Jullie hebben leuke dingen gedaan zeg! Vooral het kanoën, dat lijkt me ook erg leuk om een keer te doen. Het ziet er erg mooi uit, waar jullie geweest zijn.
Wij zijn ook al weer 2 weken thuis ... En veel moeten er nog op vakantie gaan, dat is inderdaad raar. Hopelijk krijgen we hier ook nog een beetje mooi weer!

Groetjes
San

Zilly zei

Stoere fotos v/d kanotocht-prachtige taartfoto-mooie natuur-gave trein-
tocht-dat is lekker nagenieten. De zon hier moe je nog even zoeken-xxx-Sil.

Miranda zei

Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad! Jullie hebben leuke dingen gedaan. Vorig jaar zijn wij ook via Millau gereden en hebben dus ook foto's van de brug gemaakt. Hij is erg mooi!
Geniet van de laatste weken vakantie!!

Miranda zei

Welkom thuis! Dat ziet eruit als een gezellige en geslaagde vakantie. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter en geniet nog even van de rest van de vakantie (dochterlief krijgt vandaag vakantie en zelf moet ik nog drie!! weken werken...)

Fijne dag,
Miranda

Eefies day zei

Wat gezellig ziet het eruit, jullie zullen genoten hebben zeg.
Raar idee dat de rest van nederland nog vakantie moet krijgen.
Gefeliciteerd nog!!!

Groetjes,
Eefie

Martine zei

Hoi José,
Wat een leuke foto's van jullie vakantie. Zo te zien hebben jullie het super gehad!
groetjes, Martine