maandag 27 juni 2011

Verjaardagen

Afgelopen weekend was er echt een vol verjaardagen. Het begon vrijdagavond, Fleur had toen een feestje van twee klasgenootjes. Deze klasgenootjes wilde graag geld hebben (ze zitten nl. in groep 8 en wat moet je dan nog voor ze kopen), en zoals jullie weten, maak ik daar graag een klein kadootje van. Daarom had ik deze geld envelopjes voor ze gemaakt. Deze was voor Nena:
En deze had ik gemaakt voor Dylan:

Van dit laatste geld-envelopje had ik er twee gemaakt, want zaterdag was ook mijn neef jarig. Hij werd 20 en wilde ook graag geld hebben.


Voordat we zaterdagavond naar mijn neef gingen voor zijn verjaardag, hebben we eerst een bbq gehad bij ons buurmeisje. Zij vierde nl. haar 3e verjaardag. Voor haar hadden we geen geld in een envelopje gedaan, maar een baby-born-pop gekocht.


En dan hebben we gisteren (zondag) vast de verjaardag van onze oudste dochter gevierd. Ze wordt 10 juli al weer 16 jaar, maar omdat we dan op vakantie zijn........ Ze heeft een super mooi kado van ons gekregen, ook omdat ze is geslaagd voor haar schoolexamen; een nieuwe laptop! Ze heeft deze nodig voor haar vervolgopleiding. Het pakpapier vond ik een beetje saai, dus heb deze even een beetje opgepimt. Het is uiteindelijk een super grote ansichtkaart geworden.
Omdat ik de smaak goed van de cupcakejes goed te pakken heb, hadden Monica en ik voor haar feestje ook een paar cupcakes gebakken en versierd. Het is echt zo leuk om te doen. En als je dan het eindresultaat ziet...... Helemaal leuk.Nou, dit was het voor deze keer weer, ik kom snel bij jullie terug met meer.

Groetjes en tot gauw,

José

9 opmerkingen:

Eefies day zei

Wat maak je je kaarten toch leuk ik sla ze op om te onthouden:))
Gefeliciteerd nog en wat een mooi cadeau, ja die laptop kunnen ze goed gebruiken...
Kom je nog snel even kijken naar mijn weggevertje???


Groetjes,
Eefie

Dicky zei

Hoi José
Het was zondag weer erg gezellig en we hebben lekker gegeten. Je cupcake's zien er niet alleen leuk uit, ze waren ook erg lekker. (eigenlijk zonde om op te eten)
Groetjes Dicky

Miranda zei

Krijg altijd knutsel-kriebels als ik jouw leuke creaties voorbij zie komen ;) Wat een prachtig kado, wat zal ze er blij mee zijn. Je cupcakes zien er ook weer heerlijk uit, gebruik je gewoon uitsteekvormpjes voor de bloemetjes?

Fijne dag,
Miranda

Ilse zei

Ik vind je "geld"kaarten heel mooi !!!!
Die gehaakte bloemetjes maken het echt af , voor de jongens zijn die sterren ook heel leuk .
Je cupcakes zien er wel super lekker uit .
Ben ook best benieuwd naar wat jij voor de schooljuffen hebt gemaakt . Lucas zijn juf was er
heel blij mee .
Groetjes Ilse

Brenda zei

Hoi jose,

Wat heb je dit toch allemaal weer leuk en mooi gemaakt zeg!! Als jij mij nou cursus heeft bloemetjes haken, dan geef ik jouw een 'cursus' vogelhuisjes maken hahaha! Deal?
Fijn weekend alvast Jose!
Liefs brenda

Mayflower zei

Wat heb je prachtige kaarten gemaakt, altijd leuk om te geven en je cupcakes zien er ook uit om van te smullen.
Bedankt voor je reactie op mijn blog.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Martine zei

Hoi Jose,
Tot mijn verbazing zie ik dat ik niet op jouw bericht heb gereageerd. Het zal wel door de vakantie komen.
Hebben jullie een leuke vakantie gehad?
Je geldenvelopjes zien er weer super uit! En de cupcakes waren prachtig en heerlijk! Het was erg gezellig op het feestje van Monica!!
Tot snel,
Groetjes, Martine

Anneke zei

Heel mooie cupcakes zie ik en hele leuke envelopjes ook! En een dochter die geslaagd is, proficiat!

Brenda zei

Hoi hoi José!!

En....leuke vakantie gehad?
Lekker zeg er even tussenuit!
Even antwoord op jouw vraag die je achter hebt gelaten op mijn bloggie :-)
Die postzegels heb ik met een 'oude kartelschaar' gewoon uit het papier geknipt van Eline's huis. Op een aantal vellen zitten ze er al op, ze zijn volgens mij niet los verkrijgbaar. Ga eens bij een kringloop langs, daar hebben ze vaak oude enveloppen liggen met postzegels, oh zo leuk om te gebruiken! Ik hoop dat je hiermee weer wat meer weet :-)

Liefs Brenda