woensdag 27 april 2011

Paasloop

Al jaren doen mijn kinderen mee aan de LeidscheRijnPaasloop. Dit is een onderdeel van de LeidscheRijnMarathon Utecht, die al jaren op 2e paasdag wordt georganiseerd. Onze oudste dochter Monica doet inmiddels al niet meer mee, maar onze jongste dochter Fleur nog wel. Ze krijgen dan altijd een T-shirt met een startnummer bij inschrijving en de dag zelf geeft een hoop gezelligheid. Zeker dit jaar was het heel leuk voor Fleur. Ze had wel niet de beste tijd gelopen, maar won toch een splinter nieuwe fiets......
Nadat de prijsuitreiking van de jongens en meisjes van de nummers 1, 2 en 3 waren geweest, werd er nog een verloting gedaan. Je startnummer was je lotnummer. En met Fleur haar nummer won ze een fiets!!!!! Haar dag kon natuurlijk niet meer stuk.

Verder hebben we heerlijk genoten van het paasweekend. Nu zijn we druk met de voorbereidingen voor het Gala van Monica. Na de meivakantie beginnen de examen en dus heeft ze vanavond Gala op school. De jurk hangt al klaar, vanmiddag komt de schoonheidsspecialist de make-up bij haar doen en daarna gaan we naar de kapper. Aan het einde van de middag is ze klaar voor de rode loper. En haar vervoersmiddel is.........Ik zal het snel laten zien, want ik ga zeker foto's maken vanavond.
Dus tot gauw.....

Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Wat gaaf dat Fleur de fiets heeft gewonnen!! En veel succes vandaag met de voorbereidingen van het gala. Ik doe mijn best om even te komen kijken (ben nieuwsgierig!)
groetjes, Martine