dinsdag 19 april 2011

Cupcake's

Vandaag is de één na laatste dag van de entree-toets voor Fleur. En omdat de kinderen tijdens de entree-toets iets lekkers mogen eten, had ik Fleur belooft dat we een keer cup-cake's zouden bakken en versierenvoor bij de entree-toets. Dus gistermiddag heb ik onder schooltijd alvast de cup-cake's gebakken, zodat we, toen Fleur uit school kwam, gelijk aan de slag konden. Het eindresultaat: 30 cup-cake's voor de hele klas.
Vrijdagmiddag was ik even naar Maarssen gereden. Daar zit een heel leuk klein winkeltje, Manniek, waar ik de marsepein heb gekocht. Ook heb ik daar wat stekertjes gekocht; bloemetjes en sterretjes. Verder mocht ik van Martine ook nog wat leuke stekertjes gebruiken. Bedankt Martine....... Bij Manniek kun je trouwens ook leuke work-shops volgen voor het versieren van taarten en cup-cake's.

Vandaag heb ik weer lekker een dagje voor mezelf. Ik weet alleen nog niet of ik wat ga freubelen of lekker in de tuin ga genieten van het mooie weer. Misschien wel beide.....

Nou, geniet van het mooie weer en tot gauw.
Groetjes José

4 opmerkingen:

Dicky zei

Hoi José,
Je hebt er wel weer een werk van gemaakt. Ziet er leuk uit allemaal, zonde om op te eten maar wel lekker. Een leuk idee voor een verjaardag.
Groetjes Dicky

Martine zei

Hoi José,
Wat ben je weer druk geweest! De cupcakes zien er super leuk en lekker uit. De klasgenootjes van Fleur boffen maar met jou!!
groetjes, Martine

Conny's Cottage zei

er leuk....

een wat mooi kleuren....

groetjes Conny

Eefies day zei

Wat zien je cupcakes er heerlijk uit!!! Wat een werk, goeie tip Maniek, ga ik eens langs, in de vakantie, het is net iets te ver uit de buurt.
Sorry dat ik zo laat reageer, ik kreeg je bericht nu pas binnen.

Geniet vandaag nog van de pasen en misschien de vakantie vanje kinderen?

Groetjes,Eefie