woensdag 13 april 2011

Heerlijk dagje......

Gisteren had ik een heerlijk ontspannen dagje. Even wat kleine dingtjes geregeld en daarna lekker op mijn knutselkamer gezeten. Ik heb wat kaartjes gemaakt en wat andere dingetjes afgemaakt. Voor een buurvrouw van ons, die net zwanger is, heb ik dit "melkpakje" gemaakt. Daarin heb ik een paar babysokjes gestopt. En voor een klant die altijd bij ons in de winkel komt heb ik dit mini-wijnflesje versiert. Ze brengt nl. altijd wel wat lekkers voor ons mee. Zo lief altijd. Vandaar dat ik voor haar dit flesje heb versiert. Ik had het idee op de beurs in 's Hertogenbosch gezien, en heb er nu mijn eigen draai aangegeven. Zelf vind ik hem wel erg leuk geworden.
Als laatste had ik vorige week een nieuwe "kippengaaslijst" gemaakt. Deze keer wat groter als de vorige. Sins we in ons nieuwe huis wonen (bijna al weer drie jaar) vind ik de muren nog wel erg kaal. Zo ook in het toilet, waar dus vanaf nu deze "kippengaaslijst" hangt. Leuk om memo's of foto's aan op te hangen. Maar ook dit kleine vogelhuisje vond ik er wel leuk aan hangen.
De volgende keer laat ik jullie weer wat kaarten zien die ik heb gemaakt. Voor nu nog een gezellige middag en tot gauw.


Groetjes José

4 opmerkingen:

Eefies day zei

Wat wordt een lijst met kippengaas dan ineens aantrekkelijk!!!
het ziet er gezellig uit, heerlijke werkplek!!

Groetjes, Eefie

Martine zei

Hé José,

Wat ben je weer lekker druk geweest! Het wijnflesje voor koekjesvrouw ziet er super uit! En je lijst is ook leuk geworden. Dus van nu kan je bij jou gezellig naar het toilet ;)

groetjes, Martine

Dicky zei

Hoi José,
Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt. Het wijnflesje vind ik erg leuk, dit is een leukere manier om een fleswijn te geven dan de standaard verpakking.
Groetjes Dicky

Ilse zei

Hoi José ,
Weer veel gemaakt zie ik !!
Ik ben een echte fan van de kaders met kippengaas , heel mooi .
Groetjes Ilse