zaterdag 12 maart 2011

Snoeppot, memobord, kaartjes en kippengaas....

Omdat het vandaag zulk lekker weer was, en ik een lekkere vrij dag had, dacht ik "laat ik eerst eens wat mooie foto's in de tuin maken, van alle dingen die ik de afgelopen dagen heb gemaakt".

Aan scrappen kom ik de laatste tijd niet echt toe....ik vind het dan ook veels te leuk om andere dingen te freubelen.

Zo heb ik voor de verjaardag van de juf van Fleur, die gisteren haar verjaardag in de klas vierde, samen met de kinderen een glazen pot met glasverf bewerkt. De kinderen hebben allemaal hun namen op deze pot geschreven en sommige hebben er ook een bloemetje op geschilderd. Daarna hebben we er lekkere spekjes in gedaan, en deze pot in doorzichtig folie ingepakt. En daar hoort natuurlijk een label aan te hangen. Voor aan de sliertjes heb ik ook nog wat vlindertjes uitgeponst en deze daar opgeplakt. Zo konden de kinderen een eigen gemaakt kadootje aan de juf geven. Natuurlijk hadden ze met de hele klas nog een kadootjes gekocht, maar ik vind dat een eigen gemaakt kadootje niet mag ontbreken.
Verder heb ik voor Fleur een memobord gemaakt. Zij wil haar kamer nl. omtoveren van roze naar blauw, dus vandaar de blauwe lintjes.
En omdat we deze maand veel verjaardagen hebben, ben ik maar aan de slag gegaan om de nodige verjaardagskaarten te maken. Hier een collage van de kaarten. Het roze kaartje met de rondjes (rechts boven) heb ik gemaakt naar aanleiding van een kaartje die ik heb gezien op het blog van Ingrid.
Als laatste ben ik met kippengaas aan de slag gegaan. Ik heb een fotolijst gekocht, hier de inhoud uit verwijderd en daar kippengaas voor in de plaats gedaan. Ik zag laatst zoiets voorbij komen op het blog van Huis van Mijn, en dacht "zoiets kan ik ook wel maken". Het eind resultaat vind ik zelf wel leuk geworden....... Verder nog wat knijpertjes versieren en klaar......
Als laatste kan ik jullie nog vertellen dat ik vanavond met mijn dochter Monica, mijn vriendin Martine en haar dochter Lisa, naar de film "Gooische vrouwen" ben geweest. Wat een heerlijke film is dat zeg. Echt een aanrader......
Nou, ik heb wel weer genoeg laten zien. Ik wens jullie allemaal nog een gezellig weekend en tot gauw.
Groetjes José

4 opmerkingen:

Ilse zei

Hoi José ,
Jij bent druk bezig geweest !!!
Met heel mooi resultaat , dat memobord is heel
leuk . De kleuren passen mooi samen .
Maar de kader met kippengaas vind ik het allermooist ! De wasknijpers zijn ook super .
Ik vind het heel leuk dat je af en toe op mijn blog
komt kijken en een reactie achterlaat !
Groetjes

Martine zei

Hoi Jose,
Wat heb jij veel gemaakt!!! Hartstikke leuk allemaal! Je memobord is super geworden, leuk lintje heb je gebruikt. En die knijpers zijn ook geweldig! Enne... ik vond de film ook top!
Groetjes, Martine

Dicky zei

Hoi José,
Je hebt er weer een werk van gemaakt, erg leuk allemaal. Dat memobord voor Fleur is ook erg leuk geworden. Die fotolijst met kippegaas is ook geweldig geworden. Wat kan je toch een leuke dingen doen met hele simpele dingen.
Groetjes Dicky

Huis van "Mijn" zei

Ha Jose,

Heb me als volger bij je aangemeld! En je lijst en knijpers zijn helemaal leuk!

Groeten Willianne