dinsdag 22 maart 2011

Ontspannen dagje....

Jullie weten vast wel wat ik bedoel, als ik zeg "druk, druk en nog eens druk......" Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat en je meer dingen in kortere tijd moet doen. Nou, zo gaat het bij mij al weken. Terwijl ik me als goede voornemen voor 2011 had voorgenomen om vaker NEE te gaan zeggen en het rustiger aan zou gaan doen...... Tot nu toe is daar niet veel terecht van gekomen, maar vandaag is het me wel weer een keer gelukt om een dagje voor mezelf in te plannen.

Ik heb een heerlijk dagje gehad. Vanmorgen heb ik geknutseld op mijn knutselkamer en vanmiddag heb ik even een stukje gefiest en daarna in de tuin gezeten en genoten van het heerlijke weer met een goed boek. Ik heb een boek van Martine geleend: Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt. Echt een heel goed boek.

Graag laat ik jullie zien wat ik vandaag allemaal gemaakt heb......
Als eerst heb ik dit mini memobord gemaakt. Het is een klein canvasdoek die ik heb bekleed met grijs linnen en heb deze bestempeld en beplakt. Martine was zo lief geweest om het kantenlintje voor mij mee te nemen toen zij zaterdag nog terug is geweest naar de beurs in Den Bosch. Thanx Martine....
Verder heb ik deze kado doosjes gemaakt. Toen ik afgelopen vrijdag op de beurs in Den Bosch was heb ik een aantal stempels gekocht bij Ludiec. Daar mochten we van de voorbeelden die ze hadden gemaakt ook foto's maken. Zo had ik ook een foto gemaakt van een soort gelijk doosje. En aangezien we aankomend weekend nogal wat verjaardagen hebben, leek het mij leuk om in deze doosjes geld te doen voor de jarigen..... Ik vind de kleurcombinaties ook erg mooi.
Als laatste heb ik voor onze buurman, die aanstaande donderdag jarig is, dit kaartje gemaakt. Ik heb voor dit kaartje en de doosjes sommige nieuwe spulletjes gebruikt die ik vrijdag op de beurs had gekocht. Jaren geleden had ik al een heath-tool gekocht en eigenlijk nooit gebruikt. Vrijdag liet een medewerkster van Ludiec zien hoe het werkt en heb een potje embossingpoeder gekocht en ermee aan de slag gegaan. Zo leuk om te doen.... Ik ga het zeker nog vaker gebruiken.
Nou, dit was het voor vandaag. Ik ga nog even lekker lezen, ik wil nl. proberen het boek donderdag uit te hebben, zodat ik het boek kan teruggeven aan Martine. Nog een gezellige avond en tot gauw.
Groetjes José

5 opmerkingen:

Miranda zei

Ziet er super uit. En die stempels zijn echt leuk als je ze zo gebruikt. Super!

Martine zei

Hoi José,
Zo te zien heb jij ECHT een HEERLIJK dagje gehad! En wat heb je prachtige dingen gemaakt. Wat zijn die stempels super! Breng je je gemaakte spulletjes donderdag mee? Dan kan ik ze ook nog life bekijken.
Groetjes, Martine

Ilse zei

Hoi José ,
Weer heel leuke dingen gemaakt !! Het lijkt
allemaal vanzelf te gaan bij jou .
De kaart voor de buurman vind ik heel mooi ,
niet gemakkelijk voor een man !
Groetjes , Ilse

Miranda zei

Wat een leuke en vooral creatieve dingen heb je gemaakt; altijd leuk om weer aan de slag te gaan met nieuwe spulletjes!

Fijne avond,
Miranda

Dicky zei

Hoi José,
Ik ben even lekker op mijn gemak je blog aan het bekijken en zie een hoop leuke dingen. Het envelopje die Herman met z'n verjaardag kreeg was ook erg leuk en heb hem daarom ook bewaart (leuk om na te maken).
Moet echt binnenkort weer een keer bij je langs, want je had ook weer leuke stempels gekocht.
Nou groetjes Dicky