woensdag 28 april 2010

Kaartjes en eierdoosje

Gisteravond heb ik even lekker zitten knutselen. Ik heb voor vrienden van ons dit kaartje gemaakt. Zij laten aanstaande zondag hun zoontje dopen en omdat wij daar niet bij kunnen zijn, heb ik maar even een kaartje voor ze gemaakt.

Voor onze buurvrouw, die op 2 mei is uitgerekend van haar 2e kindje, heb ik dit kaartje gemaakt. Zij weten al dat het een meisje is, dus kon ik het vast in het voren maken.
Ook heb ik dit eierdoosje voor hun gemaakt. Deze had ik met de pasen gekocht, gevuld met chocolade eieren. Nu heb ik het mooi bescrapt en witte baby-sokjes er in gedaan. Een andere buurvrouw van ons is afgelopen zaterdag bevallen van een dochtertje, en ook voor haar had ik zo'n eierdoosje gemaakt. Ons nieuwe buurmeisje heet Luna, en is een heerlijk moppie om te zien.
Zo, dit was het voor deze keer. Voorlopig zal ik wel niks meer kunnen laten zien. Nu de mei-vakantie voor de deur staat zijn er andere dingen die we gaan doen. Maar eerst ga ik morgen Fleur weer ophalen. Zij is 3 dagen op kamp in Nunspeet. Ze treffen het met het mooie weer, echt genieten voor ze..... Maar ik vind het fijn dat ze morgen weer thuis komt.
Geniet allemaal van de vakantiedagen en tot gauw.
Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Hoi José, wat ben je lekker druk geweest! Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! Heb je genoten van je vrije dag vandaag?? Ik heb je gemist!! Heeft Fleur het leuk gehad? Ik wens jullie een hele fijne vakantie, geniet ervan en tot na die tijd!
groetjes, Martine