maandag 26 april 2010

Feestje Zjervana

Fleur heeft onlangs een feestje gehad van haar vriendinnetje Zjervana. Ze is toen naar BraZZerie Abrona in De Meern geweest. Ze hebben daar broodjes en koekjes gebakken. Ook mochten ze ook een marsepeinen eendje maken. Tussendoor kregen ze nog een glaasje limonade en een koekje. Aan het eind kregen ze nog een diploma uitgereikt. Er moest een extra begeleider mee, dus ik ben gezellig mee geweest. Kon ik gelijk leuke foto's maken. Het was een super gezellig feestje en zeker een aanrader.

Het scrappen staat op dit moment een beetje op een laag vuurtje. Ikk ben veels te druk met andere dingen. Ik heb wel veel dingen in mijn hoofd zitten die ik graag wil maken, alleen nu de tijd nog. Hopelijk kan ik jullie binnenkort weer een nieuwe creatie laten zijn. Dus hopelijk tot gauw.
Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Hoi José,
Dat kinderfeestje ziet er leuk uit! Jammer dat mijn kids al zo groot zijn. Misschien kunnen wij zelf wel een keertje zo'n feestje vieren?! Het scrappen staat bij mij ook op een heel laag pitje, maar de ideeen gaan idd wel gewoon door. Tot over een hele lange tijd (wel 3 weken!)
groetjes, Martine