vrijdag 26 februari 2010

Een beetje laat......

Het is een beetje laat, maar ik had nog een foto liggen van mijn valentijnskaartje, waarvan ik er 2 gemaakt had voor mijn 2 kleine valentijntjes. Ik had deze labels aan lekkere chocolaatjes gehangen. De foto op zich is niet helemaal duidelijk, maar toch goed te zien (klikken is groter). Een foto van de valentijskaart die ik voor mijn "grote" Valentijn had gemaakt heb ik helaas niet.
Verder heb ik afgelopen week niet echt tijd gehad om te scrappen. De kinderen zijn lekker vrij, dus we hebben lekker gekeuteld......lekker uitgeslapen, zijn naar de bioscoop geweest, daar hebben we de film "Het regent gehaktballen" gezien. Monica is ook nog naar de film "Valentijns-day" geweest. Verder hebben we nog lekker "geshopt", gezwommen en veel gelezen. Ik ben een heerlijk boek aan het lezen van Loes den Hollander "Wisselgeld" (geleend van Martine). De boeken die zij schrijft lezen zo makkelijk, lekkere korte hoofdstukken en tot het eind weet ze het spannend te houden.

De laatste paar dagen ben ik druk bezig geweest om de "gewone" foto-albums van de meiden bij te werken. Ik loop gelukkig niet zo veel achter, maar 3 jaar..... (hahaha) Dus van scrappen zal ook de komende dagen niet veel komen. Eerst eens even achterstallig werk inhalen.

Ik wens jullie een gezellig weekend en tot de volgende keer.
Groetjes José

3 opmerkingen:

Miranda zei

Wat een leuke tags heb je gemaakt. Echt super.
En nog een weekendje, dan zijn de kids weer naar school...

Miranda zei

José, maken we toch een keer een afspraakje om akarten te maken?!

Martine zei

Hoi José,
Je labels heb ik natuurlijk al 'live' gezien! Ze zijn echt super leuk geworden. En met chocolaatjes is altijd goed!!
groetjes, Martine