vrijdag 12 februari 2010

Topmodel

Ik heb weer lekker lopen freubelen. Dit is de uitwerking die ik heb gemaakt aan de hand van de sketch van Pagemapes die Ingrid Danvers had uitgewerkt. Dit is mijn uitwerking. Ik heb foto's gebruikt van Fleur. Zij had een kinderfeestje gehad bij haar vriendin Robin met als thema "Topmodel's". Ze mochten zelf op papier hun kleding ontwerpen en om daarna zelf met stof aan de gang gaan en de kleding ook daadwerkelijk te maken. Toen de kleding klaar was werden ze opgemaakt door een schoonheidsspecialist en als klap op de vuurpijl werd er een foto reportage van ze gemaakt. Helemaal super leuk. En de foto's waren dan ook super leuk geworden.
De volgend keer mag Martine weer een sketch uitzoeken.
Ik ben ook nog aan het knutselen geslaagd voor Valentijnsdag, maar kan dat helaas nog niet laten zien. Deze foto's volgen na zondag......
Dus tot later.
Groetjes José

3 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, wat is je layout gaaf geworden. Ik heb hem nog eens goed bekeken, maar hij is echt super!
Fijn weekend! Groetjes, Martine

Miranda zei

Hé José, wat leuk dat je al een kijkje was komen nemen. Nu kon ik ook eenvoudig jouw blog vinden! Leuk om een medescrapper zo dichtbij te vinden. Je maakt erg mooie dingen!

Ingrid Danvers zei

Wat een leuke lay-out. Die rand met bloemetjes en knoopjes vind ik erg leuk. En wat een geweldige foto's. Leuk idee voor een kinderfeestje! Hebben ze dit op locatie gedaan of bij het vriendinnetje thuis? Ik moet voor de oudste nog een feestje regelen en dit klinkt erg leuk. Heb je een adres voor me?