donderdag 21 mei 2009

Veel te vertellen......

Het is, door alle drukte van de afgelopen weken, al weer even geleden dat ik een berichtje heb achter gelaten op mijn blog en heb dus veel te vertellen.

Vandaag een week geleden zijn onze nieuwe gezinsleden gearriveerd. De konijntjes zijn al aardig gegroeid en lekker speels. De meiden hebben de konijnen ook al een naam gegeven. De witte (een mannetje) is van Fleur en heet Sparkel en de grijze (een vrouwtje) is van Monica en heet prinses. Als 2e naam heeft ze haar Pip genoemd. Ze zijn heel lief en worden graag geknuffeld.
Het konijntje van Monica is heel rustig en zit heel graag op schoot. Dit past echt bij Monica. Het konijntje van Fleur is wat "pittiger", maar dat pas ook wel bij Fleur. De kinderen vinden het in ieder geval heel erg leuk en zijn niet bij het hok weg te krijgen.

Hier op de foto zijn ze op een paar dagen na 8 weken. Zijn het geen scheetjes........

Door alle drukte heb ik niet heel veel tijd gehad om iets te scrappen. Wel heb ik even een geld-envelopje gemaakt voor een vriendinnetje van Fleur. Zij viert morgen haar verjaardag en ze wil graag geld hebben voor haar verjaardag en dat geeft veel leuker in zo'n versiert envelopje. Zie hier het eindresultaat.
Verder had ik begin mei op het blog van Ingrid (http://scrapbookmaniaandmore.blogspot.com/) nog een challenge zien staan voor een gift card holder. Ik had hier graag aan mee willen doen, maar doordat ik het zo ontzettend druk had, heb ik geen tijd gehad om hier aan mee te doen. Wel vond ik het leuk om er een te maken alleen was hij dus niet op tijd af om aan de challange mee te doen maar zie hier toch het eindresultaat.
Verder heb ik nog een kaartje gemaakt voor mijn vriendinnetje Martine, die aanstaande maandag jarig is en 40 jaar wordt. Dit kaartje kan ik nog niet laten zien..... sorry Martine, je moet nog even tot maandag wachten.

Ik hoop vanaf volgende week weer wat meer te kunnen gaan scrappen. Martine en ik hebben nl. een sketch uitgezocht op www.scraps.nl en daar wil ik aan gaan werken. Maar eerst heb ik nog een paar spannende dagen voor de boeg. Onze meubels worden nl. maandag bezorgd. Heel spannend. Ook hebben we vandaag nog nieuwe stoelen besteld voor aan de eettafel. Maar wanneer deze komen weten we nog niet.
Nou ik heb weer een hoop verteld. Binnenkort laat ik gauw wat foto's zien van onze nieuwe meubels. Voor straks welterusten en tot de volgende keer.
See you next time,
José
1 opmerking:

Martine zei

Hoi José, bedankt voor je supergave kaart!! Wat een mooie kado-envelopjes heb je weer gemaakt! En wat een lieve foto's van de konijntjes. Ik ben benieuwd naar je nieuwe meubels. Misschien kom ik van de week nog even kijken. Wat voor stoelen heb je gekocht?

groetjes Martine
ps. gezellig dat jullie vanmiddag even langskwamen. Echt super!