woensdag 27 mei 2009

Daar ben ik alweer!!!

Vandaag ben ik lekker aan het freubelen geweest. Mijn broer en schoonzus hebben nl. een kleinzoon gekregen en daar moest ik natuurlijk even een kaartje voor maken.


Uiteraard heb ik ook een kaartje voor de kersverse ouders gemaakt. Mijn achterneefje is vernoemd naar mijn broer Alex. Maar zijn roepnaam is Dean. Volledig heet hij Dean Alexander.

Ik vond het kaartje dat ik voor Martine haar verjaardag had gemaakt zo leuk geworden, dat ik in dezelfde trent deze "geboorte kaartjes" heb gemaakt.


Ook heb ik nog even het kadootje voor Martine "gepimt". Morgen vieren we op het werk haar 40e verjaardag. Ik heb daarvoor een kadobon bij Paper and Picture gehaald. Even een label eraan gemaakt en nog een paar kleine verjaardags stempeltjes en klaar is het kadootje. Kan ze lekker even zelf shoppen bij Paper and Picture.

Nou dit was het weer voor vandaag, ik ga nu lekker op de bank een boek lezen. Ik ben het boek van Loes den Hollander aan het lezen: Naaktportret. De boeken van haar lezen zo lekker weg. Het is een litaraire triller en andere boeken van haar zijn o.a. Vrijdag, Dwaalspoor en Zwanenzang. Heerlijke boeken en echt een aanrader.

Nog een gezellige avond.
José

PS. Ik heb dit mailtje geschreven op woensdagavond, maar plaats het pas morgen, donderdag, op mijn blog, want Martine leest vaak mijn blog en dan ziet ze al wat ze morgen voor een kadootje krijgt....... (hoe hou ik het makkelijk)

1 opmerking:

Martine zei

Hoi José, wat een superleuke kaartjes heb je weer gemaakt! Enne..dat kadootje is hartstikke leuk. Nog bedankt daarvoor!!
Veel plezier met het boek.
groetjes Martine