dinsdag 5 mei 2009

Als ik nu naar buiten kijk heb ik niet echt een voorjaarsgevoel, maar met de afgelopen zonnige dagen mogen we niet klagen.
We zijn in de eerste week van de mei-vakantie heerlijk wezen kamperen in Eesveen en de zon heeft ons toen zeker niet in de steek gelaten. Een weekje is wel zo voorbij, maar wel lekker om even uit te rusten. Nu nog even een weekje lekker thuis met de kinderen, alhoewel de oudste, Monica, morgen al weer naar school toe moet. Maar we hebben nog een gezellig vooruitzicht voor vandaag.
Monica is nu bij Lisa aan het logeren (de afgelopen nacht dan) en zij blijft vandaag gezellig bij haar. Dan heb ik tijd om met Fleur naar de bioscoop te gaan (wat moet je anders op een regenachtige dag!). We gaan naar de film "Limo". En vannavond gaan Martine, Lisa, Monica en ik naar de musical "Dirty Dancing". Ik heb er helemaal zin in.

In mijn vorige bericht liet ik een sketch zien die Martine had uitgezocht maar ik heb nog niet laten zien wat mijn eindresultaat is. Nou bij deze:

Ik ben er wel tevreden over. Nu kan ik weer op zoek gaan naar een nieuwe sketch, want ik heb wel weer zin om wat te scrappen. In de vakantie heb ik alleen wat kaartjes gemaakt. Kan jullie helaas geen foto's meer laten zien, want ik heb ze allemaal al weer verstuurd. Volgende keer beter.
Nou ik ga genieten van mijn gezellige dag en laat gauw horen hoe de film en "Dirty Dancing" was.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, Wat een mooie layout heb je gemaakt! Die van mij is nog niet helemaal af, maar ik doe mijn best om hem donderdag af te hebben. Het jij al een nieuwe sketch uitgezocht?
Wij hebben ook heel veel zin in vanavond!! Tot straks en have fun in de bios!
groetjes Martine

Birgit zei

Mooie LO José! super kleuren combinatie! en ooohhhh, die kleine konijntjes.... wat schattig!!!!