zondag 2 november 2008

Gezellige zondag

Ik ben vandaag samen met Martine naar Heesch geweest en wat hebben wij een gezellige dag gehad samen..... We hebben een workshop gevolgd van Birgit Koopsen. Het was super gaaf.
We hebben gescrapt op transparant. Dit was de 1e keer dat ik dit deed en ik moet zeggen, het is echt heel erg leuk om te doen. Het eindresultaat kan ik nog niet laten zien, want het is nog niet helemaal af. Maar Martine en ik hebben afgesproken dat we het uiterlijk as. donderdag af moeten hebben, dan kunnen we het aan elkaar laten zien als we moeten werken.

Ik moet zeggen, we hebben nog meer werk gezien van Birgit, en het zag er allemaal super gaaf uit. We hebben veel ideeën opgedaan. Dus als Birgit nog een keer een workshop geeft, gaan we er zeker nog een keer heen.

Tuurlijk hebben we ook nog even lekker geshop in de scrapbookwinkel. Niet heel veel gekocht maar wel leuke dingetje. (Kan ik nog niet verklappen want het is voor 5 december, sssssstttttt).

Nou, voor nu nog een gezellige avond en zeker tot donderdag, want dan kan ik het eindresultaat laten zien.

See you next time,

2 opmerkingen:

Martine zei

Hé José, ik wil je nog even bedanken voor de super gezellige dag. En als er weer eens een workshop is van Birgit ga ik zeker met je mee. Enne, donderdag moeten ze af zijn he!!

groetjes Martine

Birgit zei

Hoi José,

Ik vond het ook heel erg gezellig met jullie! Ben blij dat jullie genoten hebben en zou het heel leuk vinden om jullie nog eens te ontmoeten bij een workshop!
Ik kom donderdag zeker even kijken naar het eindresultaat!
Groetjes,
Birgit