woensdag 19 november 2008

Einde van het jaar naderd

Nu het einde van het jaar al aardig in het zicht is, Sinterklaas is per slot van rekening al weer in het land, wordt het hoog tijd dat ik mijn "Scrap-agenda", die ik voor mijn verjaardag in september heb gekregen, eens ga "bescrappen". Ik ben gistermiddag, onverwachts, even naar Doorn gereden om bij Paper and Pictures wat spulletjes hiervoor te kopen. Martine had zo'n gaaf boekje gemaakt, met hele leuke papiertjes, en die wilde ik daar dus hééééél graag voor hebben.

Het heeft wat voeten in aarde gehad, want je moet blijkbaar om half 4 's middags niet meer via de snelweg naar Doorn gaan, want dan is het héél druk. Maar ik ben aangekomen en heb lekker even kunnen neuzen. Niet te lang, want Monica en Fleur waren ook mee, en dan moet het niet te lang duren.......

Zie hier mijn aankopen:


Vanmorgen heb ik lekker even de tijd om te scrappen en dat ga ik dan nu ook maar doen, want vanmiddag moet ik met Fleur hard gaan werken om haar bladherbarium af te maken voor school.

Veel plezier vandaag, en hopelijk kan ik jullie snel mijn agenda laten zien.

See you next time,


1 opmerking:

Martine zei

Hé José,

Dat ziet er goed uit! Leuke dingen hoor. Tja en dat papier is natuurlijk hartstikke mooi, dat wist ik al. Wat voor leuks is dat van Maya Road? Een stempel? Ik kan het niet goed zien. Ben benieuwd hoe je agenda geworden is. De stempels staan klaar voor morgen (alleen voor de pauze, helaas). Enne.... ik heb een GOED idee, zoals de meiden dat altijd roepen, maar dat hoor je morgen wel, ik hoop dat jij het ook een leuk ideetje vindt. See you tomorrow!!
Groetjes Martine