vrijdag 20 januari 2012

Decoratie paneel met koffer

Enige tijd geleden heb in de webwinkel van Yvonne (Met Brocantelabel) een decoratie louvre/paneel luik gezien. Deze was toen net verkocht. Dit vond ik heel jammer en ben toen op zoek gegaan naar een alternatief. Nou liep ik laatst onverwachts in een bouwmarkt tegen diet decoratie paneel aan. Ik dacht toen, "Dat is een leuk alternatief". Dus deze was snel in de auto geladen. Thuis heb ik paneel versierd met een draadhaak, en met wat hartjes eraan is het een leuk decoratief luik geworden.

En dan kreeg ik onlangs van mijn zus deze oude koffer. Ze wilde hem weg doen, maar dat vond ik zonde. Ook deze was toen snel ingeladen..... Nou, dat is niet helemaal waar, we waren toen op de fiets! Maar, achterop de fiets kon de koffer ook goed mee.
Op de koffer heb ik wat leuke spulletjes gezet en zo heb ik een leuk tafereetje kunnen creëren.... Ik ben er helemaal blij mee.
Fem, nog bedankt voor de koffer!

Rest mij jullie een heel gezellig weekend toe te wensen en tot het volgende bericht.

Groetjes,
José

PS. Miranda nog bedankt voor je tip, over het plaatsen van een foto in een bericht. Je had gelijk, ik moest even het tabblad "nieuw bericht" aanklikken.

6 opmerkingen:

Miranda zei

Ja en nu is het wel gelukt!
Ziet er weer erg gaaf uit.

Brenda zei

Wat gaaf zeg!! Mag ik vragen bij welke bouwmarkt je dit paneel gekocht hebt? Ik wil er ook wel 1 hahaha helemaal leuk met de draadhaak!
Lieve groetjes Brenda

Met Brocant Label zei

Hoi José, wat ziet het er leuk en gezellig uit. Ja jammer ik kan ook helemaal niet meer aan die luiken komen. Maar je hebt een goed alternatief gevonden. Ook het koffer staat heel gezellig.

Lieve groet,
Yvonne

~~loraine living~~ zei

Erg leuk luik en met die hartjes ... Je koffer vind ik geweldig wat een uniek model, gelukkig dat je zus het nog even aan je heeft gevraagd! Fijn weekend X

Martine zei

Hoi José,
Je luik is geweldig geworden!! Zo met die koffer ervoor is het echt een plaatje! Lieve groetjes en een fijn weekend, Martine

Miranda zei

Mooi luik en met de koffer en de andere spulletjes is er weer een mooi hoekje ontstaan!

Fijne dag. Lieve groet, Miranda