dinsdag 25 januari 2011

Nagemaakt.....

Op Martine haar blog hebben jullie kunnen zien dat ze een heel leuk memobord had gemaakt. Ik vond hem zo leuk dat ik hem heb nagemaakt. Onze dochter Monica wil voor haar verjaardag een nieuwe kamer in zand en wit tinten. Ze is al helemaal bezig om dingen hiervoor uit te zoeken, en accessoires te kopen. Dus dit memobord heb ik voor haar nieuwe kamer gemaakt. Voorlopig zet ik hem nog even in de kast, want ze is pas in juli jarig. Verder wil ik in dezelfde stijl ook nog kussentjes gaan maken.
Verder heb ik voor een kinderfeestje waar onze jongste dochter vrijdag naar toe gaat, twee kaartjes gemaakt. Deze kaartjes heb ik ook weer een beetje nagemaakt. Via Ingrid haar blog, kwam ik terecht op het blog van Karin. Zij had met spulletjes uit Ingrid haar winkel wat dingetjes gemaakt. Waaronder dit kaartje. Ik heb hem niet helemaal hetzelfde gemaakt, maar wel met hetzelfde idee. De kaart en de envelopjes heb ik overigens wel bij Ingrid in haar winkeltje gekocht. In de envelopjes kan ik dan geld stoppen, want dat is wat de meiden voor hun verjaardag willen hebben.
Martine komt vanavond bij mij knutselen. We gaan dan een theedoos bewerken en daarin willen we dan labels gaan maken. Dus ik ga maar eens kijken welke spulletjes ik hiervoor ga gebruiken. Het eindresultaat zal ik jullie snel laten zien.
Nog een gezellige dag en tot de volgende keer.
Groetjes José

3 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José,

Jouw memobord is ook ontzettend leuk geworden!! Daar zal Monica wel blij mee zijn. Je kaartjes zijn ook super!! Tot vanavond, ik heb er zin in!
Groetjes, Martine

Martine zei

Hoi José,

Alles goed? Heb je een leuke voorjaarsvakantie gehad? Op mijn blog heb ik een award voor jou!
groetjes, Martine

Ilse zei

Heel leuk kaartje ! Zo is geld geven helemaal niet erg .
Je memobord vind ik ook heel mooi , ga me er ook eens aan wagen binnenkort .
Je hebt er een volger bij !
Groetjes
Ilse