zondag 5 september 2010

Theezakje en geld-envelopjes

Dit theezakje heb ik nagemaakt uit de cards-only. Ingrid Danvers had deze voor de cards-only gemaakt en vond ik zo leuk...... En ik had op haar blog gezien, dat ze leuke tags verkocht voor op dit theezakje. Het heeft wat voeten in aarde gehad voordat ik de tags uiteindelijk via de post had ontvangen (hahahaha), maar ik ben er wel heel blij mee. Nu kon ik eindelijk mijn theezakje afmaken.
Verder heb ik 2 geld-envelopjes gemaakt. Eén voor mijn zus die morgen jarig is en één voor haar dochter die 27 augustus jarig was. Zij vierden dit gisteren samen en toen heb ik ze gegeven.
Verder ben ik op dit moment samen met Martine en mijn zus een mooi vakantie-album aan het maken. Aanstaande woensdagavond gaan we aan het album verder. Ik heb er helemaal zin in, want het wordt zo leuk...... Binnenkort kan ik jullie foto's van het album laten zien. Nog even geduld dus.
Nou, nog een gezellige avond en tot gauw.
Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Hoi José,

Wat is je theezakje leuk geworden! En je kado-envelopjes mogen er ook zijn!! SUPER! Het blijft een mooie combi, dat papier. En ons boek wordt ook te gek! Ik heb zin in woensdagavond!
groetjes, Martine