zaterdag 18 september 2010

Happy Birthday

Afgelopen donderdag was ik jarig. En ik moet zeggen, ik ben heel erg verwend. Van Cor en de kinderen heb ik de Bind it all van Zutter gekregen. Daarbij heb ik ook al wat setjes met inbindringen gekregen. Ik ben er helemaal blij mee, want nu kan ik hem gelijk gebruiken voor mijn vakantieboek die ik aan het maken ben. Mijn vakantieboek begint trouwens al aardig wat vorm te krijgen, dus binnenkort kan ik jullie al wat laten zien. Maar eerst moet ik snel aan de slag om voor Fleur, die op 2 oktober jarig is, haar traktatie te knutselen en uitnodigingskaartjes te maken.

Verder heb ik van Fleur een sleutelhanger van Lief gekregen. Is hij niet lief? Hij pas helamaal bij mijn agenda en mijn etui!
Van Monica en haar vriend Michael heb ik deze onwijsgave Pip tas gekregen. Daar ben ik ook super blij mee.
En als klap op de vuurpijl kreeg ik van Micheal deze super overheerlijke chipolata-taart. Micheal woont in Ysselstein en daar zit een bakker die echt super lekkere taarten maakt. En daar komt deze taart vandaan. Ik vond het zo lief van hem, echt een schatje.
Verder heb ik nog een orchidee op mijn werk gekregen. En vorige week vrijdag had ik al een koffie-ochtend voor mijn "vriendinnetjes" gehad en van hun kreeg ik een Douglasbon en een riem met flesjes eraan voor het hardlopen. Hier was ik ook helemaal blij mee.
Van Martine kreeg ik nog een hele leuke siliconebakblik in de vorm van een vlinder en van mijn buren, die onverwachts langs kwamen, kreeg ik een mooie plant in een rieten mand voor in de tuin.
Verder heb ik heel veel kaarten gekregen, waarvan ook een aantal zelfgemaakte. Hier zaten echt super mooie bij (hé Martine?). Als ik er aan denk, zal ik hier van de week nog even wat foto's van maken, want ze waren zo super gaaf.
Morgenmiddag komt er nog wat familie voor mijn verjaardag en gaan we gezellig samen eten.
Nou, dit was het weer voor vandaag. Ik ga gauw de douche in, want ik moet vandaag aan het werk. Ik wens jullie allemaal een gezellig weekend en tot gauw.
Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Goedemorgen José,

Wat ben je enorm verwend!! Leuk hoor! En wat een geweldig tas heb je gekregen van Monica en Michael. Super gaaf!!! Enne die taart is ook echt super. Wat een schatje, die Michael! Ben je al veel verder met het vakantieboek? We moeten maar snel weer eens een avondje plannen.

Werk ze vandaag en veel plezier morgen met de visite.
Tot maandag, groetjes, Martine