vrijdag 25 september 2009

Nieuwe sketch

Martine had een nieuwe sketch uitgezocht en ik heb er weer wat moois van gemaakt. Ik scrap, misschien net zoals velen met mij, nooit echt foto's van mijzelf. Deze keer heb ik er toch een van ons samen uitgezocht. In het weekend van 13 september zijn wij lekker een weekendje weg geweest naar Maastricht, vanwege onze trouwdag en omdat ik 40 jaar zou worden. Monica heeft toen een aantal foto's van Cor en mij samen gemaakt en daar zaten hele leuke bij. Onder andere deze:

Het hangertje waar ik deze lay-out aan op heb gehangen, kreeg ik onlangs van Martine. Lief hé?

Verder ben ik druk bezig om de verjaardag van Fleur voor te bereiden. Zij wordt volgende week vrijdag, 2 oktober al weer 10 jaar. Deze kaart heb ik gemaakt als uitnodigingskaart.


Verder ben ik bezig om van papier een drie-laagse taart te maken, die allemaal uit losse taartpunten bestaat. Deze gaat ze uitdelen op school. Het knipwerk hiervoor is al gebeurt, nu het verzieren van de taartpunten nog. Het is wel veel werk, maar leuk om te doen. Gelukkig krijg ik van Martine hulp bij het versieren. Lekker gezellig weer een avondje met zijn tweeën freubelen.


Nou dit was het weer voor deze keer. Het is bijna weekend en daarom wens ik iedereen een gezellig weekend toe.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, je layout is prachtig geworden. Ik had hem natuurlijk al live gezien, maar wil het nog maar een keertje tegen zeggen!! Zelf moet ik er nog even over nadenken, ik weet nog niet welke foto ik ga gebruiken. De uitnodiging van Fleur is ook geweldig!! Succes met de taart! Ik heb hartstikke zin om morgen te komen helpen. Tot dan!!
groetjes Martine

nora zei

Hoi Jose, wat een leuke lo heb je gemaakt.En je kaartje vind ik ook super .Leuk papier met de cupcakejes ,heb het zelf ook liggen haha Groetjes Nora