donderdag 17 september 2009

40 jaar en 1 dag

Hiep hiep hoera, gisteren ben ik 40 jaar geworden. Ik hoor nu ook bij "de club" en ben lekker verwend. Van mijn man en kinderen heb ik een abonnement op de "Ariadne at Home" gekregen, een lekker luchtje van van mijn oudste dochter van D&G Light Blue, Nestabilities (Classic Scalloped Circles) en Shapeabilities (Create A Flake) en verder nog een agenda van "Lief".Is het geen schatje? O ja, en van mijn jongste dochter had in nog lekkere douchegel, badfris en deodorant gehad van Fa.

Van mijn vriendinnetjes heb ik een gezellig avondje uit gekregen. We gaan dan naar een voorstelling van Veldhuis & Kemper. Dat wordt dus lachen. Ik heb er veel zin in. Verder heb ik nog een cadeaubon op mijn werk gekregen van Paper and Pictures, een bedel voor aan mijn Pandora armband, bloemen, een plant voor in de tuin en nog wat scrappapiertjes. Kortom, ik ben heerlijk verwend. Helemaal leuk om jarig te zijn.

Om mijn 40e verjaardag te vieren en omdat we afgelopen weekend 19 jaar waren getrouwd, waren we gezellig met ons vieren een weekendje weg geweest naar Maastricht. Wat is dat een heerlijke stad. We hebben heerlijk gewinkeld, lekker gegeten en op terrasjes gezeten. Verder zijn we nog in Vaals en Valkenburg geweest. Het hotel waar we zaten was goed en het weer was heerlijk dus dat was dubbel genieten. Ik zou zo weer terug gaan, wat we ook zeker gaan doen.

Martine heeft na een "zomerstop" weer een nieuwe sketch uitgezocht, dus ik kan weer wat aan scrappen gaan doen. Verder ben ik druk bezig om de verjaardag van onze jongste dochter Fleur voor te bereiden. Zij wordt 2 oktober al weer 10 jaar. De uitnodigingskaarten moeten gemaakt worden en ook de traktatie. Veel werk maar wel leuk om te doen. Nu allen de tijd nog....

Nou ik heb jullie weer aardig op de hoogte gebracht en zodra ik wat af heb om te laten zien, kom ik weer bij jullie terug. Voor nu een goede nachtrust en tot gauw.

Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, nogmaals van harte gefeliciteerd met je 40e!! Je bent aardig verwend! En wat fijn, dat jullie het zo leuk hebben gehad in Maastricht.

Succes met de sketch! Ben benieuwd wat jij er van maakt. En ook succes met de voorbereiding van Fleur d'r feestje.
groetjes Martine
ps. jij zit ook nog laat achter de pc!

Anoniem zei

Hoi Jo

Die zakjes voor sinterklaas waren erg leuk. Ik kom ze binnen kort even van dichtbij bekijken misschien dat het ook een leuk idee is voor de kerst.
Veel plezier met het maken van de kerstkaarten, ben erg benieuwd hoe ze er dit jaar weer uitzien.

Groetjes Dicky