zondag 15 februari 2009

Valentijnsdag

Het is vandaag, zondag, dan wel geen valentijnsdag meer, maar na mijn werkdag, gisteravond, had ik geen tijd meer om iets op mijn blog te schrijven. Toen ik 's avonds uit mijn werk kwam hadden mijn "valentijntjes" (Cor en de kinderen) een grote verrassing voor mijn. Ik kreeg voor Valentijnsdag de CUTTLEBUG!!!!!!
Ik ben er zo ontzettend blij mee. Als ik zie wat voor een leuk dingen je er allemaal mee kan doen. Helemaal geweldig. Ook kreeg ik nog twee embossing malletjes erbij met dots en cirkels met bloemetjes erin. Nou, deze moest ik gisteravond eens goed bekijken.
Wat een schatjes zijn mijn Valentijntjes!!!!
Maar ik voel me wel heel erg schuldig. Ieder jaar maak ik voor mijn Valentijntjes een kaartje en ik koop een cadeautje...... Een valentijnskaartje had ik wel gemaakt, ik heb immers meegedaan aan de uitdaging van Ingrid. Maar je voelt hem al........ik had dit jaar geen cadeautje gekocht!!!!!!
Nou kreeg ik zo'n mooi cadeau en had ik voor hun niks.....Ik heb dit de hele avond moeten horen (hahaha). Maar ik ga het zeker goed met ze maken.

De uitdaging van Ingrid heb ik overigens niet gewonnen, maar door Anja en Monique. Gefeliciteerd hoor meiden! Ik vond het wel heel leuk om er aan mee te doen.

Nou dit was het voor deze keer. Ik ga even een lekker ontbijtje maken voor mijn gezin, die op dit moment nog allemaal lekker liggen te knorren in hun bedje. (Ik moet immers een hoop goed maken!!!) Allemaal een gezellige zondag en tot gauw, dan kan ik misschien iets laten zien wat ik met behulp van mijn cuttlebug heb gemaakt.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

hoi José, dat was een nog eens een verrassing! Heel veel plezier met je Cuttlebug. Ben benieuwd wat je allemaal gaat maken. Als je mijn vlinders nog wil lenen deze week, moet je het nog maar even laten weten. Gezellige week, zo met de meiden lekker thuis!
groetjes Martine

Martine zei

Hoi José,
Daar ben ik nog een keertje. Heb je gezien dat ze bij http://www.wijdus.blogspot.com/ ook een challenge hebben met een sketch. Misschien leuk om daar aan mee te doen. Ik denk erover.
groetjes Martine