woensdag 8 december 2010

Sinterklaas

Afgelopen zaterdag 4 december, hebben wij bij Oma van der Schrier, Sinterklaasfeest gevierd. We hadden met zijn 13e lootjes getrokken en er moesten dus surprises en gedichten worden gemaakt. En ik moet zeggen, er was met ijver gewerkt.
Cor kreeg als surprise een playboy, omdat hij het tijdschrift hiervoor op zijn verlanglijstje had gezet. Echter zat er geen playboy in, maar lekker douchefris en sigaren. Fleur had mij getrokken en ze had voor mij een reuze stempel gemaakt. Ze had heel erg haar best erop gedaan, wel is waar met een beetje hulp van papa, maar het resultaat mag er wel zijn. Als cadeautje kreeg is stempels van Eline's Huis.

Ik had Monica haar lootje getrokken en heb voor haar als surprise dit stoffen hartkussen gemaakt. In het hart had ik 3 verschillende kleine hartjes van hout gedaan. Ze wil haar kamer nl. veranderen en vroeg dus spulletjes voor op haar nieuwe kamer. Het kussen kan ze ook gelijk op haar nieuwe kamer gebruiken, want dit zijn de kleurtjes die ze op haar nieuwe kamer wil.
Cor had Fleur haar lootje getrokken. Hoe bestaat het, we hadden 3 personen uit ons eigen gezin getrokken. Omdat Fleur heel graag leest en de boeken van Thea Stilton erg in trek bij haar zijn, had Cor voor haar een reuze boek gemaakt. Wel eens waar niet van Thea Stilton maar van Geronimo Stilton, maar dat mocht de pret niet drukken. Omdat ze zo druk in de weer is met alles wat met "Top Model" te maken heeft, kreeg ze een jaarkalender voor 2011 van "Top Model".
Verder hebben wij buiten de surpriseavond om geen pakjes met Sinterklaas uitgepakt, dit bewaren we voor onder de kerstboom. Deze staat inmiddels al in de huiskamer. Zo gezellig weer, al die lichtjes en kaarsjes. Heerlijk genieten.
Als laatste wil ik jullie deze lay-out nog laten zien. Een tijdje geleden hadden Martine en ik weer een lay-out uitgezocht, al weet ik niet meer waar deze vandaan komt, maar had jullie nog steeds de uitwerking hiervan niet laten zien. Nou bij deze dus.
Goed, nu ga ik proberen wat kerstkaartjes te maken, want daar heb ik er pas één van gemaakt, en zelfs over die ene ben ik nog niet helemaal tevreden.
Nog een gezellige dag, en tot gauw.
Groetjes José

1 opmerking:

Martine zei

Hé José,

Wat een supergave surprises hebben jullie gemaakt en gekregen. En wat gezellig dat de kerstboom weer staat. Bij ons staat hij inmiddels ook. Je layout is leuk geworden (maar die had ik al gezien!) Succes met je kaartjes, hier wil het ook nog niet zo vlotten.
Tot morgen.
groetjes, Martine
ps. hoe is het met je kies?