donderdag 5 augustus 2010

Veel te vertellen....

Het is al weer even geleden dat ik een bericht op mijn blog heb achter gelaten. Nu is het natuurlijk zomervakantie en zijn we weg geweest. Ik heb jullie daarom nu een hoop te vertellen.

Als eerst; we zijn op vakantie geweest naar Frankrijk, naar het plaatsje Belvès in de Dordogne. We hebben daar gekampeerd op de camping Le Moulin de la Pique. Een hele gezellige Nederlandse camping, in een hele mooie omgeving, met veel kastelen, veel water (De Dordogne) en verder een hele mooie natuur. We hebben veel dingen gedaan, o.a. kanoën in de Dordogne, gezwommen in de Dordogne, kastelen bezocht, naar de markt in Sarlat geweest, naar een chocoladefabriek geweest, natuurlijk ook voetbal gekeken en nog veel meer.
Hier een kleine fotocollage:

We hebben heerlijk weer gehad en konden dus ook lekker veel zwemmen en zonnen. Helaas zit het er al weer op en moeten we weer gewoon aan het werk. Maar voorlopig kunnen we teren op leuke herinneringgen.

Voordat we op vakantie gingen, heb ik nog een boekje gemaakt, waarin ik een dagboek van de vakantie kon bijhouden. Dit boekje is eigenlijk een telefoonklappertje van de Hema. Ik heb de vulling er uit gehaald (behalve de tapbladen), en heb deze vrolijk versierd. Ook de tabbladen heb ik bescrapt. In het boekje heb ik schrijfpapiertjes gedaan en hierop iedere dag geschreven wat we allemaal gedaan hebben. Verder heb ik er foto's van de vakantie in gedaan en diverse entreekaartjes en ansichtkaarten. Zo heb ik dus nu al een kant en klaar vakantieboekje.Natuurlijk ga ik ook nog wel een groot vakantieboek maken, maar dit is in ieder geval al vast klaar.
Verder heb ik deze week nog een geboorte kaartje gemaakt voor de achterburen. Zij hebben maandag een dochter/zusje gekregen. Ze heet Bloeme, een aparte naam die ik zelf nog nooit gehoord had, maar wel heel erg leuk.In mijn vorige bericht zei ik al, dat ik dit model kaartje wel heel erg leuk vind en zeker nog vaak zal maken. Nou inderdaad, weer een kaartje gemaakt met de postzegelmal.
Nou, dit was het weer voor deze keer. Wij gaan nog een week genieten van de laatste vakantiedagen, want nog één week te gaan en dan moeten de kinderen al weer naar school. Wat is het toch hard gegaan. Van mij mag de vakantie nog wel zes weken duren, maar helaas.....
Ik wens jullie alvast een gezellig weekend en tot gauw.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José,
Wat een leuke foto's heb je gemaakt in de vakantie! Je boekje is echt helemaal te gek! En dat kaartje is ook erg leuk geworden. Wat een leuk papier heb je gebruikt!
Jammer he, dat de vakantie alweer voorbij is, maar wel gezellig dat je weer komt werken!!
groetjes, Martine
ps. bloemetjes haken is gelukt hoor!!
nog gedankt voor de les!

Anoniem zei

Hoi, Josè

Wauw wat is je vakantieboekje leuk geworden, en wat een super idèè.
Gisteren gauw gezien, echt superdesuper leuk.

groetjes Syl