dinsdag 6 oktober 2009

Hoera voor Fleur......

Afgelopen vrijdag, 2 oktober, is Fleur jarig geweest en 10 jaar geworden. Het was een gezellige dag en de tractatie die ze op school uitdeelde viel in goede aarde. Verder is ze die dag goed verwend en tot slot heeft ze morgen nog haar kinderfeestje. We gaan eerst lekker bij de Mac. eten en daarna gezellig scrappen in Nieuwebrug bij Scraps. Ik heb er helemaal zin in.
Als de kinderen na het feestje naar huis gaan krijgen ze nog een zakje met wat leuke spulletjes mee naar huis:
Voor haar verjaardag had ik een leuk kaartje gemaakt:De foto is niet van al te beste kwaliteit, maar als je er op klik wordt hij nog groter.

Verder is er bij de buren vorige week, 30 september, een meisje geboren. Ze heet Anoek en daar moest natuurlijk ook even een kaartje voor gemaakt worden:

En als laatste wilde ik nog even een kaartje maken voor mijn neef en zijn vrouw en dochter, omdat zij naar hun nieuwe huisje verhuisd zijn:

De kaarten die ik heb gemaakt lijken allemaal wel erg veel op elkaar, maar ik vind het zo'n leuk "modelletje", dat ik er geen genoeg van kan krijgen. En zolang ik ze naar allemaal verschillende mensen stuur........
Verder kan ik jullie nog melden, dat er een gezellig weekend voor de deur staat. Zaterdag gaan nl. we voor Martine haar verjaardag (zij is in mei 40 jaar geworden!!!), naar Paper & Pictures, voor de workshop "Taart en Cupcakes". 's Morgens eerst bij de bakker een taart versieren en 's middags scrappen bij Paper & Pictures. Ik heb er helemaal zin in en het wordt vast gezellig, want onze andere vriendinnen Aagje en Angela gaan ook mee.....
Nou dit was het weer voor deze keer. Ik had weer genoeg te vertellen en kom gauw terug met een nieuwe lay-out, want ik heb weer een nieuwe sketsh uitgezocht.
Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José, wat ziet het er allemaal weer leuk uit!! De kado-zakjes van Fleur d'r feestje zijn ook helemaal super geworden. En je kaartjes zijn ook hartstikke leuk. Ik denk dat ik je "modelletje" even leen, want ik moet vanmorgen nog een kaartje maken voor mijn tante die morgen jarig is.
Tot vanmiddag! Ik heb er zin in!! Enne....ik heb natuurlijk ook heel veel zin in zaterdag, dat wordt SUPER gezellig, leuk en lekker.
groetjes, Martine

Ingrid zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie Fleur. Wat een leuke zakjes en kaart heb je gemaakt. De andere kaarten zijn ook leuk. Het is inderdaad ook een leuk ontwerp. De volgende kaart met een mooie strik erop? ;-) Leuk om je vandaag weer gezien en gesproken te hebben. Hebben jullie vanavond taart bij de koffie gegeten?