dinsdag 13 januari 2009

Lekker gescrapt

Ik heb de afgelopen dagen lekker de tijd gehad om even lekker te scrappen. Ook om achterstallig werk eens af te maken. Martine en ik hebben al lang geleden een work-shop gevolgd bij P&P in Doorn. Deze werd gegeven door Karen Burniston. We hebben toen een Pop-up heart album gemaakt. Tijdens deze work-shop hebben we geen foto's in het heart-album geplakt, en thuis kwam het er ook maar niet van. Vorig week woensdag hebben Martine en ik gezellig een ochtend samen zitten scrappen en we hebben toen besloten om dit heart-album maar eens af te maken. En ja.... hij is nu eindelijk af. Ik wil jullie nog geen foto's van het eind resultaat laten zien, want dit wil ik natuurlijk als eerste aan Martine laten zien. Dus... nog even geduld.

Matine had ook nog een leuk ideetje (onze meiden kunnen dat zo leuk zeggen als ze weer eens iets bedacht hebben). Wij zullen om beurten iedere maand een Sketch op zoeken en dan moeten wij deze uitwerken. Ook onze andere vriendin Angela gaat hier aan meedoen. De eerst Sketch heb ik ook al af. Maar ook hier moeten jullie nog even op wachten. Ik kan jullie al wel laten zien wat de Sketch is.


Ik heb gekozen voor de kleuren grijs en paars en zal jullie zo snel mogelijk een foto laten zien.

Ook heb ik een kaartje gemaakt voor onze vriendin Aagje. Zij was 2 januari jarig, maar as. vrijdagmorgen gaan we haar verjaardag nog even gezellig vieren met kadootjes. En daar hoort natuurlijk ook nog een kaartje bij.
Verder wil ik jullie nog een paar foto's laten zien van afgelopen zondag. Het was helaas de laatste dag dat we op het ijs konden staan en wilde daar natuurlijk nog even van genieten.

Dit was het weer voor deze keer. Ik kom gauw weer terug met de foto's van al mijn werkjes. Nog een gezellige avond.

Groetjes José

2 opmerkingen:

Martine zei

Hé José, Wat heb je weer een leuk kaartje gemaakt. En super dat ik je werkstukken eerst'live'mag zien voordat je ze op je blog laat zien. Ik ga vanmiddag nog even aan de gang met m'n layout en m'n boekje, zodat ik ze morgen ook mee kan nemen. Tot morgen (wordt vast gezellie zo zonder A.)

See you, groetjes Martine

Martine zei

Hoi José,
Mijn hartenboekje is nog steeds niet helemaal af, ik heb dus ook nog geen foto's gemaakt. Morgen ga ik weer op jouw blog kijken naar jouw foto's.
groetjes Martine