dinsdag 16 december 2008

Bijna kerstNog even en de kerstdagen staan voor de deur. De kerstboom staat al weer gezellig in de kamer en nu het buiten lekker koud is, is het nog gezelliger om thuis te komen.Ook zijn mijn kerstkaarten klaar en zijn inmiddels al verstuurd.


Nou, nog een paar dagen en dan kan lekker de kerstvakantie beginnen. We hebben leuke dingen op het programma staan; Lekker kerstshoppen in Dusseldörf, naar de bioscoop, lekker uit eten en natuurlijk met familie en vrienden de kerstdagen en oud en nieuw vieren. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

Ik weet niet of ik voor de kerstdagen nog tijd heb om op mijn blog wat te melden, daarom wens ik iedereen vast hele fijne, gezellige en sfeervolle kerstdagen toe.....

Groetjes en tot gauw

José

1 opmerking:

Martine zei

Goedemorgen José,
De kerstboom is huis is inderdaad wel heel gezellig, die van jou ziet er ook mooi uit. En je kaartje is ook leuk geworden. Mijn kaarten zijn op de post, maar ik heb vergeten er foto's van te maken. Je ziet hem vanzelf in je brievenbus. Bij deze wens ik jou ook vast gezellige kerstdagen, veel plezier. (en tot morgen!)
groetjes Martine